Bodrum Gündem

Kursu Bitir, Projeni Getir 27 Bin lira Al

12.11.2011
0
A+
A-

BOSİAD Girişimcilere Eğitim Verecek Order Kamagra online

Bodrum Sanayici ve İşadamları Derneği (BOSİAD) ile KOSGEB Muğla Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından imzalanan protokol ile kendi işini kurmak veya geliştirmek isteyen 50 kişiye, Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi verilecek. Buy Viagra Canada

Bodrum Gündem Haber

BOSİAD Başkanı Mustafa Er ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, proje ile ilgili bilgi vermek amacıyla basın toplantısı düzenledi. Konacık Atatürk caddesinde bulunan BOSİAD Dernek binasında yapılan açıklamada, Bodrum eski Kaymakamı, Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü Cumhur Güven Taşbaşı, Bosiad Yönetim Kurulu Üyeleri?de katıldı.  

Kursu Bitir, Projeni Getir 27 Bin lira Al?

Yeni iş kurmak isteyen veya kendini geliştirmek isteyen girişimcilere yönelik olarak, BOSİAD ve KOSGEB Muğla Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından oluşturulan proje kapsamında ?Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi? verilecek.

Başkan Mustafa Er, 1 ay sürecek kursların ekonomik kalkınma ve istihdam sorunlarının çözümünün temel faktörü olan girişimciliğin desteklenmesi ve yaygınlaştırılması, başarılı ve sürdürülebilir işletmelerin kurulması, girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılması, İş Geliştirme Merkezlerinin kurulması ile girişimciliğin geliştirilmesi, istihdamın artırılması, amacıyla düzenlendiği belirtildi.

23 Kasımda Başlıyor?

Başkan Er, dernek binasında verilecek kursların 23 Kasım?da başlayacağını belirterek, ?Kurslar 25?er kişilik iki grup olarak sürdürülecektir. Hafta içi ve hafta sonu grubu olarak iki bölüm ve Mehmet Billorer tarafından verilecek eğitimde 60 saat ders yapılacak. Kurs sonunda girişimcilere KOSGEB tarafından 27 bin lira hibe ve 70 bin lira kredi verilecek? dedi.

Teorik ve atölye çalışmalarının gerçekleşeceği eğitim programında girişimcilerin özelliklerini sınama imkanı ve iş fikri egzersizleri yapma imkanı bulacağı da belirtiliyor.

BOSİAD daha önce de tür kurslar düzenleyerek talep edenlere meslek kursları verdi ve sonrasında da işe yerleştirdi.

 

buy Proscar Bilgi, Başvuru ve Kayıt için

BOSİAD Dernek Merkezi

Atatürk Cad. Açıkkırlar Mevkii 104/C Konacık/BODRUM

Mehmet Billorer (Genel Sekreter):

Tel      :           0 252 3192421

GSM   :           0 532 5959070

ETİKETLER:
Yorumlar

  1. nurcan bademci dedi ki:

    egitime katilma sartlariniz nedir
    kurs ne tur bir egitim verilecektir
    bilgi vermenizi rica ederim