Bodrum Gündem

Bodrum Öğrenci Temsilciliğine Barış Bozkurt Seçildi…

16.11.2011
0
A+
A-

Demokrasi eğitimi ve Okul meclis projesi kapsamında Ekim ayında gerçekleştirilen okul öğrenci meclis başkanlığı seçiminin 2.aşaması olan ilçe öğrenci temsilcisi seçimi bu gün (16.11.2011 Çarşamba) Bodrum Anadolu Lisesinde yapıldı.
Brand Viagra online Robaxin online Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem Haber cheap Propranolol
Demokrasi eğitimi ve Okul meclis projesi kapsamında Yarımada da bulunan İlköğretim ve Ortaöğretim kurumlarında Ekim ayında seçilen okul temsilcilerinin katılımıyla yapılan seçimde 13 adayın yarıştı. 45 okul başkanının oy kullandığı seçim sonunda, Bitez Gülümser Mehmet Danacı İlköğretim Okulu Başkanı Barış Bozkurt 8 oy alarak Bodrum Yarımada Öğrenci temsilcisi oldu.

Yarışa katılan diğer adaylar Bodrum Turgut Reis Lisesinden Asım Kaan Berber 7 oy, Gündoğan Fahriye Ilıcak Çok Programlı Lisesinden Mehmet Ertuğrul 5 oy, Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesinden Halit Tüfek 4 oy ve Mumcular Sitare Özkan Çok Programlı Lise Zekeriya baş 3 oy aldı.

Muğla ilinde Aralık ayında yapılacak olan il başkanlık seçiminde Bodrum?u, Bitez Gülümser Mehmet Danacı İlköğretim Okulu temsilcisi Barış Bozkurt?un başkanlığındaki bu beş kişilik heyet temsil edecek.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

  1. nuran yüksel dedi ki:

    yarınlarımız ..çocuklarımız…herşey onlar için…aydınlık yarınlarımızın güvenceleri..demokrasi mücadelesine güç veren tüm öğretmenlerimize ,öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.Barış ı ve ekibini inanıyorumki ilerde çok daha büyük kazanımlarda göreceğiz.NURAN YÜKSEL

  2. muazzez kadriş dedi ki:

    yok yaaa ;)))))))))))))))