Bodrum Gündem

Kışın Dükkan Açan Esnafı Destekleyeceğiz…

Kışın Dükkan Açan Esnafı Destekleyeceğiz…
16.11.2011
0
A+
A-

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon 19 Kasım Cumartesi günü Atatürk caddesi alt ve üst yapı çalışmalarının başlayacağını söyledi. buy Viagra Gold online

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum çarşı esnafının gümrük alanı ile ilgili sorunlarını konuşmak için yapılan toplantıda kış dönemi çalışmalarının 19 Kasım Cumartesi günü Atatürk Caddesinden başlatılacağının bilgisini verdi. Başkan Kocadon Bodrum?un 14 haftalık sıkıntılı bir dönemi olduğunu ifade ederek kış döneminde esnafın kepenk yada gazete kağıtları ile dükkanların kapatılmasının yanlış olduğunu söyledi. Esnafın bu konuda duyarlı olmasını isteyen Başkan Kocadon ?Biz her zaman esnafımızın yanındayız. Açık olarak söyleyeyim kışın açık olan esnaftan ?Haftasonu Ruhsat? paralarını almayız. Yeter ki kışın Bodrum?un hareketi yok olmasın. Kışın buraya gelen misafirlerimiz kapalı dükkanlar görmesin. Çarşıya gidin yanındaki arkadaşı kapatmış birde camlarını gazete kağıtları ile kapatmış. Olmaz böyle bir şey. Hem görüntü kirliliği yaratıyor, hem de açık olan dükkanları olumsuz etkiliyor. Ben gelirim kardeşim Bodrum?un en güzel günlerinde işimi yaparım. Kazandığımızda alır kışın başka yerde çatır çatır yerim diyenlerle bizim işimiz olmaz. Hep beraber bunun mücadelesini edeceğiz ve Bodrum?un kalkınması için ne gerekiyorsa yapacağız. Hepimiz elimizi taşın altına sokacağız.? dedi.

Başkan Kocadon kışın dükkanlarını kapatanların en azından camlarını Bodrum Manzaralı posterler ile kapatarak geceleri de bir ışığın açık kalmasının kış turizmi için çok önemli katkı sağlamış olacaklarını da sözlerini ekledi.

Çarşı içi Sosyal Mekanlar 2013 Programında? buy Indocin online

Park sorunu nedeni ile çarşıya kimsenin gelmediğini ve sosyal mekanların yapılması gerektiğini söyleyen bir esnafa, ?Alt yapıyı tamamlamadan bu tür sosyal mekanların yapılması çok zor. Tam yapacaksınız sonra tekrar yıkmak zorunda kalacaksınız. Bu nedenle bu projeleri 2013 programımıza aldık? buy methotrexate dedi.

 

ETİKETLER: ,
Yorumlar

  1. Zuhal ÇATAK dedi ki:

    Çok doğru bir karar, kışın gelen yerli ve yabancı turistlerin aklında kalan kapalı dükkanlar, bu dükkanlar biraz sabırla açık kalsa en fazla bence 2 yıllarını alır.Ama sonuçta kış turizmi başlamış olur.Ben burda oturmama rağmen kışın sokağa çıkmaya çekiniyorum nedeni her taraf kapalı şarapçılar her köşe başında bu zihniyet en kısa sürede değiştirilmeli bence