Bodrum Gündem

Bodrum Çöplüğü Yanıyor

21.11.2011
0
A+
A-

Bodrum ilçesinde belediye çöplüğünde (21 Kasım) bugün öğle saatlerinde başlayan ve Bodrum?u duman ve sis altında bırakan yangın kontrol altına alındı ama henüz söndürülemedi.

buy metoclopramide online Bodrum Gündem Haber

Bodrum girişinde ve Bodrum?a4 km. uzaklıktaki Yokuşbaşı Mevkiindeki belediyeye ait şehir çöplüğünde saat 14.00 civarında çıkan yangın, şiddetli bir patlama ile başladı. Bodrum?u saran dumanlar saatlerdir devam ediyor.  Çöplükte çıkan yangına Bodrum, Konacık ve Ortakent- Yahşi Belediyelerinin itfaiye araçları ile çöplük işçilerinin kullandığı iş makineleri müdahale ediyor.

brand Viagra delivery overnight treating cancer tumors Çöplükte çıkan yangının gaz sıkışmasından?

Karayoluna yakın olması nedeni ile patlamalrın sesi sürücülerin tedirginlik yaşamasına neden oluyor. Yangının özellikle Pedasa ormanlık alanına sıçramaması için Bodrum Orman İşletme Şefliği ekipleri önlem aldı. Yetkililer ise yangının gaz sıkışmasından çıktığını ve endişe edecek bir durum olmadığını belirtiyorlar. çöplük katı atık işletmecisi Nail Kepenek ?Alevler ardından kuru otların döküldüğü bölüme sıçrayınca yangın birden büyüdü. Ana çöplük alanına yakın alanda meydana gelen yangını kontrol altına almak için belediye yetkilileri ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu yangın sabaha kadar sürer? dedi.

Belediye çöplüğünde ki söndürme ve soğutma çalışmalarının hava kararmasına rağmen devam ediyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.