Bodrum Gündem

Van lı Depremzedeler Bodrum a Yerleşti

Van lı Depremzedeler Bodrum a Yerleşti
28.11.2011
0
A+
A-

Van’ daki şiddetli depremlerde evleri oturulamayacak hale gelen 105 vatandaşımız Bodrum’a gelerek kurumların lojmanlarına yerleştirildi.

levonorgestrel online Lithium online Colchicine online Bodrum Gündem Haber
Van’daki depremde evleri oturulamayacak hale gelen ve aralarında yakınlarını da kaybedenlerin bulunduğu 24 aileden oluşan yaklaşık 105 kişi 20 Kasım’dan itibaren Bodrum Öğretmenevi, Turgutreis Anadolu Turizm Meslek ve Uygulama Oteli ve resmi kurumların lojmanlarına yerleş-tirildi. Depremzedeler arasında bulunan 23 çocuk ilköğretim okullarına yerleştirildi, eğitim öğretime başladı.
Kim evini yurdunu bırakıp ayrılır ki?
Depremzedeler arasında olan ve KPSS ‘na hazırlandığını ve amacının memur olmak istediğini belirten 29 yaşındaki  Sibel Ayçiçek ?İlk Van depreminden sonra sekiz gün çadırda kaldık ancak çadırda soğuktan yaşayamayacağımız anlayınca Bodrum’da bulunan yakınlarımızın yanına gelip bir süre kaldık, ikinci deprem meydana gelince Van’a dönemedik, halada korkudan dönemiyoruz. Geri dönmek istiyoruz, kim evini yurdunu bırakıp ayrılır ki? dedi. Van’dan gelen deprem-zedelere yiyecek, giyecek , okul araç ve gereç yardımı yapıldığı belirtildi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.