Bodrum Gündem

Basit Bir Ev Kazası

Basit Bir Ev Kazası
01.12.2011
0
A+
A-

 Aysa Prodüksiyon Tiyatrosu,Son yılların en çok ilgi çeken, önemli ödüller kazanan GÜNAY KARACAOĞLU’nun oynadığı  “BASİT BİR EV KAZASI” oyunuyla Ege turnesine çıkıyor.Bu turne kapsamında Bodrum’a gelecek olan ekip, 8 Aralık Akşamı saat 20.00 de Oasis Belediye Nurol Kültür Merkezinde sahnede olacak..

  buy misoprostol generic Viagra Bodrum Gündem Haber buy Albendazole online

Televizyon ve sinema dünyasının sevilen oyuncusu Günay Karacaoğlu, tek kişilik komedi ?Basit Bir Ev Kazası? oyunuyla tiyatro seyircisiyle buluştu ve inanılmaz övgüler alıp,ödüller kazandı.

 Murat İpek?in yazıp yönettiği ?Basit Bir Ev Kazası?, hayatında gerçekler ve hayalleri arasında gelgitler yaşayan, aradığı aşkı bulamamış bir ev kadınının yaşadıklarını ve kurduğu hayal dünyasında mutluluğu arayışını anlatılıyor.Evliliğinin içinde çırpınan her kadın gibi Songül de sevgi arayışı içinde. Kendince Nobel?e aday (!) bir aşk romanı yazmaya kalkışması,  aslında onun hayallerinin bir hayalete dönüşmemesi için çabalamasından başka bir şey değildir.

 ?Basit Bir Ev Kazası? oyunu 2009 yılından beri sahnede,bu yıl üçüncü sezonuna giren oyun giderek artan seyirci ilgisiyle uzun yıllar sahnede kalack gibi görünüyor.Günay Karacaoğlu ?Basit Bir Ev Kazası? adlı oyundaki rolü ile; 2009 yılı, Afife Tiyatro Ödülleri, Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri ve Muhsin Ertuğrul Tiyatro Ödülleri?nde ?En İyi Komedi Kadın Oyuncu? aldı….

 Oyun Süresi:İki Perde / 100 Dakika

Yapım: Aysa Prodüksiyon Tiyatrosu

Yazan – Yöneten: Murat İpek

Oynayan: Günay Karacaoğlu

Dekor – Kostüm: Barış Dinçel

Müzik: Çiğdem Erken

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.