Bodrum Gündem

Yok Böyle Annelik, Köpek Kedilere Süt Anneliği Yapıyor…

07.12.2011
0
A+
A-

buy retin-a

Sokakta bulunan üç yavru kediye 4 aydır annelik yapan Lili isimli köpek görenleri hayran bırakıyor. Yavru kedileri emziren, göğsüne basan ve yatağanı paylaşan Lily annelik yaptığı kedilerle de çeşitli oyunlar oynayarak yavru kedilere öz annelerini aratmıyor.

Bodrum Gündem Haber purchase Furosemide Retin-A online
Bodrum Turgutreis?te yaşayan evli ve bir çocuk annesi Meltem Şenolun 4 ay önce sokakta bulduğu, henüz gözleri bile açılmayan 4-5 günlük üç yavru kediyi Aytur Tatil Sitesi?ndeki villasına getirdi. Evinde beslediği 4 yaşındaki Şivava cinsi 4 yaşındaki Lily isimli köpeğin üç yavru kediye sahip çıktığını gören Şenolun, üç yavru kediye Bonbon, Benek ve Minik isimlerini verdi.
Lili Yavru Kedileri Sahiplendi?
Lili isimli köpeğinin ilk günden itibaren yavru kedileri emzirmeye başladığını ve üç yavrunun da Lily?nin yatağı olan sepetin içerisinde uyumasına izin verdiğini belirten Şenolun ?Üç kedi yavrusunu sokağa bir kağıda sarılmış vaziyette atılı olarak bulmuş ve eve getirmiştim. Lily isimli köpeğim üç kedi yavrusunu tam 4 aydır emzirdiği gibi yavru kedileri gördüğünüz gibi göğsüne basıyor, onları sahipleniyor ve aynı sepette birlikte yatıp uyuyorlar. Lily sokağa çıktıklarında ise hiç kimsenin yavru kedilere yaklaşmasına izin vermiyor. Lily tam 4 aydır eşi benzeri zor görülen bir şekilde üç yavru kediye annelik yapıyor. Bu dostluk, bu annelik iç güdüsü ve kedilerin bir köpeği anneleri gibi görmeleri ve alışmaları gerçekten görülmeye değer? dedi.
Lili Yavru Sahibi Olmadığı Halde Sütü Geldi?
Lili adlı köpeğin yavrusu olmadığı halde kedilerin emmesi ile hormanal değişim gösterek sütü gelmeye başladığını belirten Meltem Şenolun ?Bu bir mucize. Doğanın bir harikası. Bu anlamda biz insanların ders alacağı çok şey var? dedi. Meltem Şenolun eşi Hakkı ve evlatları Kutay Şenolun?da iyi bir hayvan sever olduklarını ailecek hayvanları çok sevdiklerini sözlerine ekledi.
Şenolun Aile villarının çeşitli yerlerine sokak hayvanlarının beslenmeleri ve su ihtiyaçlarını karşılamak için yiyecek ve su kapları ile donatmışlar.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.