Bodrum Gündem

Bodrum’un Altın Kızı Kayra…

Bodrum’un Altın Kızı Kayra…
08.12.2011
0
A+
A-

Aciclovir without prescription

Dünya karatesi İstanbul da buluştu. Uluslararası Turkish Open Karate Şampiyonasına 21 ülkeden 1100 sporcunun katılımı ile 3-4 Aralık tarihlerinde İstanbul da gerçekleşti.

Bodrum Gündem Haber
buy Retin-A Bodrumun altın kızı Kayra Sezgin tüm rakiplerini yenerek şampiyonluk kürsüsüne çıkmayı başardı. Bu yıl yapılan tüm uluslar arası şampiyonalarda ve Türkiye şampiyonasında birinci olan Kayra Sezgin milli takıma doğru emin hedeflerle ilerliyor.

Henüz on yaşında Kayra ?Hedefim dünya şampiyonu olmak, bunun içinde düzenli ve disiplinli bir şekilde antrenmanlara devam ediyorum? diyor. Okulunda da çok başarılı bir öğrenci olan Kayra, ?Karate sporu bana disiplin ,konsantrasyon ve yaptığım her işte hedef koyma alışkanlığı kazandırdı, bu da benim derslerimde başarı olmama büyük katkı sağlıyor, antrenörüm Fatih hocaya bana ve diğer sporcu arkadaşlarıma katkılarından dolayı teşekkür ediyorum, onun öğrencisi olmaktan gurur duyuyorum? dedi. 

buy Cialis super active MADDİ İMKANSIZLIKTAN İKİ SPORCU İLE KATILDILAR?
Antrenör Fatih Uzunlulu İstanbul?daki uluslar arası şampiyonaya maddi imkansızlıklar sonucu sadece iki sporcu ile katılabildiklerini ifade ediyor. Uzunlulu ?Birisinin şampiyon olması diğerinin de finale yakın maçlar çıkartması bizleri mutlu etti. Karate sporu çocuk gelişiminde  önemli bir rol oynuyor, çocukları  fiziksel, ruhsal ve duygusal yönden eğiten ender spor dallarından birisi, on yıla yakın zamandır Bodrum da bir çok Türkiye Şampiyonu, uluslar arası şampiyonlar yetiştirdik ve milli takımımıza sporcu verdik, temel amaçlarımızdan birisi çocuklarımızı uyuşturucu, alkol ve benzeri kötü alışkanlıklardan korumak, ülkemize ve Bodruma faydalı gençler yetiştirmektir. Çocukların hem sportif hayatta hem de okul hayatlarında elde ettikleri başarıların devamı için taktir görmeleri ve onura edilmeleri gerekmekte. Geçtiğimiz ay İstanbul?da yapılan Avrupa Shotokan karate şampiyonasında 9 sporcumuzun kazandığı başarılar Bodrum Kaymakamımız Sayın  Dr. Mehmet Gödekmerdan tarafından birer çeyrek altın ile ödüllendirildi, kendisine Bodrum da gençlere ve sporculara verdiği destekten dolayı kendim ve sporcu aileleri adına şükranlarımı sunuyorum.? dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

  1. Meltem Ulusoy dedi ki:

    Dilerim sonuna kadar hakettikleri övgüler ve başarı hikayeleri bu ülkede spor denince akla gelen ilk ve neredeyse tek şey olan futbol haberleri arasında ulusal basında da yer bulur.
    Hem sporcuları, hem çalıştırıcılarını, hem de ailelerini kutluyorum. Yolları daha nice başarılarla dolsun….

    1. Meltem Hanım , değerli yorumunuz için teşekkür ederim.