Bodrum Gündem

Gazeteci Gözü ile Bodrum’da Gün Batımı…

18.12.2011
0
A+
A-

buy vardenfil

Bodrum ilçesinin batı ucunda Ege Denizi?nin üzerinde batan güneşin yarattığı kızıllık ve manzara gerçek tabloları aratmıyor. Gümüşlük ve Turgutreis?ten yaklaşık 20 dakika boyunca izlenebilen güzellik görenleri hayran bırakıyor.

Yaşar Anter/ Bodrum Doğan Haber Ajansı
Bodrum ilçesine bağlı yarımadanın en ucundaki Turgutreis ve Gümüşlük Beldeleri açığındaki Çatal Ada, Yassı ada , Topan adası , Çavuş adası ve  Ege Denizi?nin üzerinde bugünlerde akşam saatlerinde batan güneşin yarattığı kızıllık ve gün batımı manzarası görenleri şaşkına çeviriyor.

buy Plavix

16.50-17.15 saatleri arasında yaklaşık 25 dakika süren güneşin Ege denizi üzerinde batışı sırasında balıkçıların ağlarını atması, amatör balıkçıların ise olta ile avlanması ve maviliği ile ünlü denizin renginin altın sarısı renge bürünmesi görenleri hayran bırakıyor. Bodrumluların bugünlerde akşam saatlerinde sırf bu manzarayı izlemek için Gümüşlük ve Turgutreis beldesini sahil kesimlerine aktığı, inanılmaz manzaranın bol bol fotoğraflarını çektiği görülüyor.

NOT: Bu fotoğraflar Bodrum Doğan Haber Ajansı Temsilcisi Yaşar Anter tarafından çekilmiştir. Gazeteciler genelde kanlı, canlı fotoğraflar çeker, lakin bu fotoğraflar bir gazetecinin gözünden Bodrum?u anlatması açısından çok değerlidir. Bu fotoğraflar bir gazetecinin aynı zamanda sanatçı olduğunun da göstergsidir. Purchase Retin-A

ETİKETLER: ,
Yorumlar

  1. erdal aydın dedi ki:

    hakikaten müthiş resimler tebrik ediyor ..başarılarınızın devamını ümit ediyorum yaşar bey. saygılarımla erdal aydın

  2. nuran yüksel dedi ki:

    ELİNE,YÜREĞİNE SAĞLIK SEVGİLİ YAŞAR.GERÇEKTEN BODRUM UN ÇOK GÜZEL GÖRÜNTÜLERİNİ BİR SANATÇI GİBİ GÖRÜNTÜLEMİŞSİN.

  3. olcay yılmaz dedi ki:

    Ellerine, gözlerine, yüreğine sağlık Yaşar’ım.