Bodrum Gündem

Ak Parti Yerel Seçim Çalışmalarına Başladı…

Ak Parti Yerel Seçim Çalışmalarına Başladı…
02.01.2012
0
A+
A-

Ak Parti Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen basın açıklamasında, Fransız Ulusal Meclisi?nden geçen ve Fransız yasaları tarafından tanınan soykırımların inkarının, cezai yaptırıma bağlanmak istenmesini kınadı. İl Başkanı Öztürk “Bodrum oylarına talibiz” dedi…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Ak Parti İlçe Başkanı Yılmaz Algül, açılamasında ?Bir insanın kendi eylemi dışındaki eylemler hakkındaki düşüncesi suç sayılamaz. Cezalandırılamaz. Bu evrensel insan haklarına aykırıdır. Varsayımlara dayanarak ceza tayin edilemeyeceği evrensel hukuk ilkesidir. Fransa bu kararıyla, Fransız demokrasisine bir giyotin darbesi vurmaktadır. Artık 1789?dan sonra başlayan Fransız demokrasisi yine bir giyotinle son bulmuştur. Düşünce özgürlüğünün olmadığı bir yerde demokrasi asla olamaz. Şiddetle kınıyoruz? order Proscar dedi.

purchase Clonidine

Ak Parti Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından parti binasında düzenlenen basın açıklamasında, partililer, Fransız yasaları tarafından tanınan soykırımların inkarının, cezai yaptırıma bağlanmak istenmesini kınadı. Basın açıklamasına Ak Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, Yönetim Kurulu Üyeleri, Bodrum İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Nural Altuğlu, Gençlik Kolları Başkanı Kadir Dağlı, geçmiş dönem ilçe başkanları Macit Gündoğdu ve Kadir Kurt?ta katıldı.

Başkan Algül ?1915? Erectile Dysfunction de yaşanan olayların dünya kamuoyunda soykırım olarak gösterilmesi hukuki dayanaktan ve tarihi  gerçeklikten yoksundur. Çünkü böyle bir özel kasıtla, böyle bir eylem asla gerçekleşmemiştir. Fransa?da Türk tarihinin, kültürünün ve milli değerlerin karalanması suretiyle iç siyaset yapılmaya çalışılması da siyasi ahlaka ve uluslar arası hukuk kurallarına aykırıdır. Fransa bu kararıyla, Fransız demokrasisine bin giyotin darbesi vurmaktadır. Artık 1789?dan sonra başlayan Fransız demokrasisi yine bir giyotinle son bulmuştur. Düşünce özgürlüğünün olmadığı bir yerde Demokrasi asla olamaz. Şiddetle kınıyoruz? dedi.

Ak Parti İl Başkanı Nihat Öztürk ise 15 Ocak Bodrum Büyük Kongresinin yapılacağını ve yerel seçim çalışmalarına şimdiden başlanıldığını söyledi.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.