Bodrum Gündem

Otantik Oyuncak Şenliği

Otantik Oyuncak Şenliği
04.01.2012
0
A+
A-

Valtrex cheap buy premarin

Bitez Gülümser Mehmet Danacı İlköğretim Okulu?nda 3 gün sürecek olan “Geçmişten günümüze Otantik Oyuncak Şenliği”  başladı.

purchase orlistat
 Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Geçmişten günümüze Otantik Oyuncak Şenliği?nin birinci gününde ilköğretim birinci kademe sınıflarının evlerindeki materyallerle hazırladıkları oyuncaklar sergilendi. Sergilenen oyuncaklar arasında   telden araba, tahta kılıç, at, cüz tahtası, fırıldaklar, topaçlar, çemberler, bez bebekler yer aldı.    

 3 D sınıf öğretmeni Volkan İlhan’ın öncülünde hazırlanan şenlikte,  projenin amacının çocukları bilgisayar başında daha fazla zaman harcamalarının önüne geçmek ve kendi evlerindeki materyallerle, kendi ürettikleri oyuncaklara sahip olmalarını sağlamak olduğu bilgisi verildi. Şenliğe Turgutreis Profilo Marina İlköğretim Okulundan gelen misafir öğrencilerle beraber seksek, yedi kule, kestane kebap gibi oyunlar oynandı.

 3 gün sürecek olan şenlikte  birinci gün hazırlanan oyuncaklar sergilendi. 2. gün velilerin de katılımıyla eski oyunlar oynanırken, son gün  tahta kaşıklardan kukla yapılacak ve ?Oyuncağım? şiir yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verilecek.

 

ETİKETLER: ,
Yorumlar

  1. eren demiralp dedi ki:

    çok eğlendik hatta ben o sınıftayım 3d de belki siz de oraya gelip yada oraya gidip oyuncakları oynayıp oyun oynarsınız orda oyuncakların adını söyleyim 5 taş,futbol,tahtadan arab üstüne binilebilir,yüzük bulmaca,tavşan,tabanca,tüfek,kuş gibi oyunlar o adam oranın yapıcısı ço iyi bir adam onunla tanışın size yılan oyununu gösterir söyleyeceklerim bukadardır oyuncak şenliği diye buna derim.