Bodrum Gündem

Ak Part?iden Gazetecilere Mesaj…

Ak Part?iden Gazetecilere Mesaj…
11.01.2012
0
A+
A-

Ak Parti Muğla Milletvekili Yüksel Özden ve Ak Parti İlçe Başkanı Yılmaz Algül 10 Ocak Çalışan Gazetecile Günü nedeni ile bir mesaj yayınladı.

Halkın çıkarlarını savunan, Basın Meslek ilkeleri ışığında görevlerini yapan değerli basın mensupları: .

Kamuoyunun sesinin duyurulmasında ve toplumun her kesiminin nabzının tutulmasında, kamu için yürütülen hizmetlerin halkımıza en iyi şekilde ulaştırılmasında önemli sorumlulukları üstlenmiş bulunmaktasınız.
               Medya kuruluşları demokratik süreçlerin sağlıklı işlemesi için sorumluluk ve yükümlülük sahibidir. Medya, demokrasiyle vardır. Onun için medyanın demokrasi kültürümüze, kardeşliğimize, birliğimize zarar verecek haberlerden kaçınması, aksine Cumhuriyetimizin daha ileri seviyelere ulaşması için katkı sağlamalıdır.

           H Topamax 100 mg buy methotrexate ukukun, insani değerlerin, hak ve özgürlüklerin tarafı olmalıdır. Her geçen gün değişen, dönüşen, temel hak ve özgürlükler başta olmak üzere her alanda büyük ilerlemeler kat eden günümüz Türkiye?sinde, medyamız da kendini yenilemeli, çağdaş bir yayıncılık anlayışını benimsemelidir. order Baclofen

            Bu düşüncelerle Değerli Basın mensuplarının ve çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, Basın Meslek İlkeleri doğrultusunda ilkeli tarafsız sorumlu ve bilinçli gazetecilik anlayışıyla yapılan çalışmalarınızın devamını diler, Selam ve Sevgilerimizi sunarız.

Yılmaz ALGÜL                                                                                           Prof. Dr. Yüksel ÖZDEN

Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı                                                       Muğla Milletvekili

APA Başkanı

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.