Bodrum Gündem

Haklarını Söke Söke Alacaklar

Haklarını Söke Söke Alacaklar
12.01.2012
0
A+
A-

CHP Muğla il  ve ilçelerindeki Kadın Kolları başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri Bodrum?da bir araya geldi.

purchase Topamax Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem Cytotec no prescription buy propranolol

Daha önce Marmaris ve Milas?ta bir araya gelen Kadın Kolları  Başkan, Yönetim Kurulu üyeleri ve Bodrum Belde Kadın Kolları Başkanları, 2012 yılının ilk toplantısını Bodrum?da gerçekleştirdi.  Toplantıya Muğla ve ilçelerinden gelen yaklaşık 60 kadın katıldı.

Toplantıda her ilçe kendi yaptıklarını anlatırken , ortak projeler oluşturmak için çalıştıklarını ifade ettiler. Toplantıda konuşan CHP Muğla İl Kadın Kolları Başkanı Canan Ercan, bu toplantıların oldukça yararlı  olduğunu ve CHP Örgütünün bundan en verimli şekilde faydalanacağını söyledi.   Bodrum İlçe Örgütü Kadın Kolları Başkanı Saime Demirtaş,  Muğla Güzel Sanatlar Fakültesi bünyesinde bir Öğrenci Yurdu yapılması konusunda Üniversite yetkilileri ile görüştüklerini ve mutabık kaldıkları bilgisini verdi.

Toplantıda konuşan Muğla?nın çeşitli ilçelerinden gelen kadınlar her seçim sonunda bir erkek tarafından ?Biz bu seçimi kadınlarımız sayesinde kazandık? söyleminden bıktıklarını ve artık kadınlar olarak bunları duymak istemediklerini ifade ettiler.  Artık mecliste, yönetimde ve her birimde hakkımızı söke söke alacağız dediler.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.