Bodrum Gündem

Mutfak Tamam, Sırada Diğer İhtiyaçlar…

Mutfak Tamam, Sırada Diğer İhtiyaçlar…
12.01.2012
0
A+
A-

Ak Parti Bodrum ilçe teşkilatı Kadın Kolları Yahşi Engelliler Okuluna Mutfak yaptırdı.

cheap albuterol Bodrum Gündem Haber
Okul yönetimi tarafından daha önce bildirilen mutfak ihtiyacı Ak Parti Kadın Kolları tarafından karşılandı. Yahşi Eğitim uygulama okulu ve iş eğitim merkezi için mutfak dolabı yaptıran Bodrum Ak Parti kadın kolları, okulu ziyaret ederek yetkililerden diğer ihtiyaçları ile ilgili bilgi aldılar. Okulun sorunlarını da dinleyen Ak Parti Bodrum Kadın Kolları Başkanı Nural Altuğlu, Ak Parti?nin engelliler için sonuna kadar destek verdiğini belirtti.
Okul Aile birliği başkanı Elif Şenol da engelli öğrencilerin sorunları ile ilgili bilgi aktardı.  Okulun en büyük eksiğinin Konuşma terapisi olduğunu belirten Şenol bu durum için Ak Partiden destek istedi. Ak Parti Kadın Kolları başkanı ihtiyaçların listelenerek verilmesini istedi.
AK Parti Bodrum ilçe kadınlar kolları Başkanı Nural Altuğlu, öğrenciler için ellerinden gelen bütün imkanları sunacaklarını belirterek, ?Biz daha önce ziyarete geldiğimizde mutfak eksiklerini söylemişlerdi. Sağ olsunlar benim çalıştığım firmada yaptırdık. Kendilerine teslim ettik. Ak Parti kadın kolları olarak gururluyuz ve öğrencilerin, okulun eksiklerini tamamlamaya devam edeceğiz. Okulun başka ihtiyaçları da var tabi öncelikle Bazı öğrenciler evde iyi yıkanamadığı için sınıfta koku oluştuğundan bahsettiler öğrencilerin yıkanmaları için elektrikli duşlardan temin edip önümüzdeki hafta içerisinde teslim edeceğiz. Okuldaki öğretmenlerle ilgili gerekli olan eksiklerle ilgili yazışmalarını yapacaklar, bizde bu konuda yardımcı olmaya çalışacağız? order Proscar Nolvadex online dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.