Bodrum Gündem

Ak Parti’nin Yönetim Kadrosu Yenilendi… SONDAKİKA…

15.01.2012
0
A+
A-

Bodrum Ak Parti Yönetimi tek liste ile seçildi. Yeni yönetimde bazı isimler oldukça dikkat çekici.

misoprostol buy online Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem fast delivery professional Viagra
Yılmaz Algül Ak Parti başkanlığına tekrar seçildi. Tek liste ile yapılan seçim sonuçları ise yine dikkat çekici. 400 delegesi olan Ak Pari Kongresinde 376 delege oy kullanmak için imza verdi. Ancak tek liste olması nedeni ile bir çok delege oy kullanmadan Kongreden ayrıldı, yada oy kullanmadı. Buna göre toplam 230 oy kullanıldı, 2 oy ise geçersiz.

HEDEF BODRUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI ve EN AZ 8 MECLİS ÜYESİ…
Muğla miletvekilleri Ali Boğa ve Prof.Yüksel Özden ve Yılmaz Algül konuşmalarının büyük kısmını Bodrm Belediye Başkanlığı ve Meclis üyelikleri olduğunu vurguladılar. Özellikle Başkan Algül konuşmasında 22 bin 500 olan oy sayılarını 40 bine ulaşacağının sözünü verdi. Başkan Algül “Türkiye’de olduğu gibi Bodrum’da da her iki kişiden birisi Ak Partili olacak” dedi.

BODRUM’A 1 MİLYAR DOLAR YATIRIM GELDİ… buy Vermox
Başkan Yılmaz Algül konuşmasında bu güne kadar Bodrum’a 1 milyar dolar yatırım getirdiklerini söyleyerek, yeni dönemde de yatırımlara devam edeceklerini ve büyük projelere imza atacaklarının söznü verdi. Algül yeni projelerini şu başlıklar altında topladı; “Kiraların yüksek olması nedeni ile lojman kompleksi. İlk öğretim Kampüsü yapılacak. Torba kavşağı civarında. 50 dönüm arazi üzerindeki arazi tahsisi yapıldı. İMKB Sponsor. İçmeler ve ahşap tekne imalatı için geliştirme projesi. Hayvan sağlığı ve barınağı ile hayvan hastanesi projesi devam ediyor. AB Hibe fonları sponsor. Çevre yolu projesi. Yeni otogar 2012’de devreye girecek 2014’e kadar tamamlanmış olacak. 2014 yerel seçimlerinde belediyeyi alacağız. Ak Parti gelecek Bodrum gülecek.”

YENİ YÖNETİM FARKLI MESLEK VE GÖRÜŞLERDEN…

Afet Aksu

Adil Ülgen

Ali Emre Tanrıverdi

Cumhur Kısa

Çiğdem Demiralp

Cihan Nur

Dilek Ertem

Derya Tosunoğlu

Erhan Babür

Gamze Kirli Gözütok

Hasan Sinop

Hayati Arabalı

Hasan Başmısırlı

Hülya Metin

Hümeyra Akçaalan

İlhan Ersan

Mahmut Durmaz

Mehmet Zeki Temizel

Mehmet Gün

Mehmet Akbaba

Mehmet Gazi Akkurt

Mehmet Şahin Botsalı

Mustafa Uslu

Mustafa Tulup

Mustafa Özdemir

Orhan Dinç

Sinan Koca

Yurdanur Uzun

Zeynep Aygün

ETİKETLER: ,
Yorumlar

  1. yalıkavaklı dedi ki:

    hayırlı olsun chp den birsey olamayacağını anladık. tüm yalıkavak arkanızda

    1. Ayla Gürpınar dedi ki:

      İsmini bile açıklama cesareti gösteremeyen ” bu kişi ” tüm Yalıkavak adına nasıl konuşabilir!!!!! Türkiye’nin geleceği CHP dir ve Yalıkavak CHP li kalacaktır. Hizmette yapılan bazı hatalar Yalıkavak’lıları mutlu etmeyebilir, eksikler olabilir, ancak hepsi de aşılacaktır.

  2. Ayla Gürpınar dedi ki:

    Ayrıca bu listede beni de çok şaşırtan isimler olmuştur. Erkekler arasında taraf değiştirenler, başka, AKP döneminde artan kadına şiddet, kadın cinayetleri, AKP zihniyetinin kadına bakışı, AKP zihniyetinin Cumhuriyet Rejimine ve düşünce özgürlüklerine bakışı…….vs.gibi durumlar ortadayken, Cumhuriyetin çocukları olarak belirli eğitimleri almış ve kendini geliştirmiş olan kadınların AKP içinde yer almaları, başka.