Bodrum Gündem

Çelebi Güldaş Yeniden CHP?li…

Çelebi Güldaş Yeniden CHP?li…
20.01.2012
0
A+
A-

Sahte İstifa Dilekçesi ile Cumhuriyet Halk Parti üyeliğinden istifa ettirilen Çelebi Güldaş İlçe Başkanlığına gelerek üyeliğini tekrar başlattı.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Cumhuriyet Halk Partisinde ?Sahte İstifa Dilekçeleri? ile parti üyeliğinden istifa ettirilen ve daha sonra savcılığa ve emniyete suç duyurusunda bulunan Çelebi Güldaş CHP İlçe Başkanlığına gelerek (sahte) istifasını geri alarak, yeniden CHP üyesi oldu.

purchase Viagra online

CHP Bodrum örgütünde yaşanan ?Sahte İstifa Dilekçeleri ve Suç Duyuruları? ile ilgili olay tarafların karşılıklı basın açıklamaları ile karmaşık bir hal alırken, son noktayı Çelebi Güldaş koydu. Güldaş ile yaptığımız özel ropörtajda bu işi yapan şahısların mutlaka bulunmasını istedi. ?Ben bu konuda çok kırgın ve kızgınım. Bu işi yapan kişileri isim vermiyorum ama tahmin ediyorum. Bu işin sonuna kadar takipçisi olacağım. Bu nedenle buraya geldim. İlçe başkanı ile birlikte bu işi çözeceğiz? Buy Levitra dedi. Güldaş ilçe başkanı ile ilgili verdiği suç duyurusunu geri çekeceğini de kaydetti Güldaş ?O an çok sinirlendim ve dilekçeyi okumadan imzaladım. Aslında orada bir yanlış yaptım. Benim Durmuş Ali Öztürk ile bir işim yok. Suç duyurusunu da geri çekeceğim? dedi.

Güldaş suç duyurusu dilekçesini kimin hazırladığı sorusuna ise ?İsim vermek istemiyorum? şeklinde yanıtladı.

order Aciclovir online GÜLDAŞ:Suç Duyurusunda bulunduğum halde İlçe Örgütü çok saygılı karşıladı?

Suç duyurusunda bulunmasından dolayı kendisine baskı ve tehdit gelip gelmediğini sorduğumuz Çelebi Güldaş ?İlçe Başkanı ve arkadaşlar suç duyurusunda bulunduğum halde beni çok iyi karşıladılar. Sahte istifayı da iptal edip beni tekrar parti üyesi yaptılar. Biraz kırgınım aslında partiye ama bu işin ortaya çıkması için ilçe ile birlikte çalışacağız? dedi.

Başkan Öztürk ise Çelebi Güldaş?ın sahte İstifa dilekçesini geri çekerek yeniden parti üyesi olduğunu ve artık birlikte bu işin suçlularını bulacaklarını, birlikte mücadele edeceklerini kaydetti.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

  1. Ali Alifakıoğlu dedi ki:

    Bit yeniği var bu işte! Şayet sahte ise bu vatandaşa ait değildir ve onun olmayan bir dilekçeyi geri çekemez. Sahte olduğu isbat edilmişse tekrar üye olmasına gerek yoktur, çünkü üyeliği düşmemiş sayılmalıdır. Kendi politik çıkarları için zavallı bir vatandaşı kullanmak tek kelimeyle ayıptır ve günahtır! Atatürk’ün partisini, bir sosyal demokrat partiyi yerlerde süründürenleri kınıyorum! Yazık, çok yazık! Düşün artık bu partinin ve milyonlarca yoksulun yakasından ümitlerinden! Yeter!