Bodrum Gündem

“Babamızı Ziyarete Geldik”

“Babamızı Ziyarete Geldik”
27.01.2012
0
A+
A-

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Yılmaz Algül, Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Danacı’yı makamında ziyaret etti. Başkan Algül ? Sevgili babamızı yaptığı güzel hizmetlerinden dolayı yeni yürütme kurulumuzla birlikte ziyaretine geldik? dedi.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem purchase Lamisil online
Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Danacı, Esnaf Odasının haricinde Bodrum?da Ticaret Odası ve Muhasebeciler Odası olduğunu, kendisi ve yönetiminin siyasi olarak hükümete en yakın oda olduklarını söyledi. Danacı ? Ben ve benim yönetimim size en yakın odayız. Diğer odaları siz biliyorsunuz. Onlar narenciye üzerine gidiyorlar. Temelini attıkları okulu bile temelde bıraktılar, bitiremediler? dedi.

buy plavix Valtrex no prescription
Biz  Sağ Görüş Olarak Bir Çivi Çakanın Yanındayız?
Mustafa Danacı, Ak Parti Bodrum İlçe Teşkilatı Başkanı Yılmaz Algül?e ?Sizin arkanızda güç var. İktidarın lezzeti başka, muhalefetin lezzeti başka. İktidarın güçlerini arkanıza alıp buraya hizmet getirin.  Aldığınız kararlarda birbirinize güveneceksiniz. Biz sağ görüş olarak bir çivi çakanın yanındayız. Siyasetten çok hizmete talip olun. Bu kapıdan bir Kocadon, bir de CHP giremedi. Sağcıyım, solda hiç hizmet vermedim. Bunu da çekinmeden söylüyorum? dedi.  Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Danacı, Esnaf Odasını  kendi yetiştirdiği birine teslim etmek istediğini, ancak o zaman rahat edebileceğini söyledi. Mustafa Danacı, Algül ve ekibinin Bodrum?a şimdiden hizmet vermelerini ve projeleri hayata geçirmelerinin tavsiye etti. Danacı sözlerini ?Ben bu koltuğu siyaset yapmak için kullanmadım? diyerek bitirdi.

İnce Mesajlar Oldu?
Ak Parti Bodrum İlçe Teşkilatı Başkanı Yılmaz Algül, Mustafa Danacının konuşmasında ince mesajlar olduğunu, parti olarak hizmet için burada olduklarını ve Bodrum için projelerin tek tek hayata geçirileceğini söyledi. Algül ? Babımızın sözlerinde ince mesajlar oldu. Teşkilatımız hizmet için var. Baba, bize destek vermeniz bizi çok mutlu etti? dedi.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.