Bodrum Gündem

MHP Kongresi 29 Ocak Pazar Günü…

MHP Kongresi 29 Ocak Pazar Günü…
28.01.2012
0
A+
A-

 

Milliyetçi Hareket Partisi 7 Olağan Kongresi 29 Ocak Pazar günü saat 13:30’da Diamond Of Bodrum Otel’de yapılacak.

Cheap Vermox

Buy cheap Sildenafil Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem treating acne
Radyo Halikarnas Sokağın Sesi programında konuk olan MHP Bodrum İlçe Başkanı Asım Başaran 29 Ocak 2012 Pazar günü yapılacak olan Milliyetçi Hareket Partisi 7 Olağan Kongresinde yeniden aday olacağını açıkladı. Partililerin yeniden başkan olması konusunda teveccüh gösterdiğini belirten Başkan Başaran ?Söylenenin aksine biz sessiz kalmıyoruz. Ülkemiz ve Bodrum için projeler üretiyoruz ve bunları hayata geçirmek için çalışmalarımıza son hızla devam ediyoruz. 2014 Yerel seçimler için çalışmalara başladık. Gelecek dönem için çok iyi ve ses getiren projeler oluşturuyoruz? dedi.

2014 Yerel seçimlerine iddialı bir şekilde hazırlandıklarını belirten Başkan Başaran belediyecilik konusunda kendini kanıtlamış tek partinin Milliyetçi Hareket Partisi olduğunun da altını çizdi. Belediyelerin birleşmesi ile ilgili karşı olduklarını yineleyen Başaran her iki seçenek için de yönetim kadrolarının hazır olduğunu da kaydetti.

Asım Başaran 29 Ocak 2012 Pazar günü yapılacak olan Milliyetçi Hareket Partisi 7 Olağan Kongresine Bodrumlu hemşehrilerini davet etti.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.