Bodrum Gündem

MHP Bodrum İlçe Başkanı Yeniden Asım Başaran…

29.01.2012
0
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Kongresi 29 Ocak Pazar günü Dıamond Otel’de gerçekleştirildi…

buy valacyclovir Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem buy Retin-A online
Milliyetçi Hareket Partisi Bodrum İlçe Kongresi yapıldı. Tek aday ve liste ile seçime giden MHP Bodrum İlçe Başkanlığına tekrar Asım Başaran seçildi. 310 Delegeye sahip olam MHP Bodrum Kongresinde Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan ve 21 ve 23. Dönem Milletvekili Prof.Dr.Metin Ergun’da katıldı. Divan Başkanlığını Emin Haluk Ayhan Yaptı. MHP İl Başkanı ile İl Genel Meclisi üyesi Kazım Öztin’de kongrede hazır bulundular. Gündoğan Belediye Başkanı İbrahim Bilgi, Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, Ortakent-Yahşi Belediye Başkanı Mehmet Onur Şahbaz ve Mumcular Belediye Başkanı Birol Aydın’da kongrede birer konuşma yaptılar.
MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan ise Bodrum İlçe Kongresine katılmadığı dikkat çekiciydi.

Valtrex cheap Bodrum Siyaseti Kongre’de Onur Konuğu Oldu…
CHP İlçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk,  Ak Parti İlçe Başkanı Yılmaz Algül, Bitez Belediye Başkanı İbrahim Çömez, Turgutreis Belediye Başkanı Mehmet Dinçberk, Ak Parti Yönetim Kurulu üyeleri Gamze Kırlı Gözütok, Çiğdem Demiralp ve Dilek Ertem, Esnaf Odası Başkanı Mustafa Danacı, Şoförler Odası Başkanı Aytekin Çanakçı ve farklı siyasi görüşlerden bir çok isim onur konuğu olarak MHP Kongresinde yerlerini aldılar.  

YONETİM KURULU Asım Başaran Başkanlığında Cengizhan Sancar, İlhan Altın, Haşim Işık, Engin Galipoğlu, Filiz Kılınçel, Fevzi Poyraz, Saliha Oktay, Nergiz Genez, Emine Bar, Ali Gündoğdu, Salih Özkan, Mehmet Aktaş, Esra Güven, Oğuzhan Çanakçı, Ali Rıza Karbi, Fatma Çırakoğlu, Erdal Turan, Halil Baysel, Kemal Kurutaş, Can Tayhan, Olcay Ardal, Hasan Çakır, Enis Çokcan, ve Şükrü Gözütok’tan oluştu.

 

ETİKETLER: ,
Yorumlar

  1. Suna Anka dedi ki:

    Nedense MHP’nin kaçak ve şaibeli bir otelde kongre yapmasına şaşırmadım:))))

  2. Mustafa Saral dedi ki:

    Sayın başkanım başarılar diliyorum.

  3. Mustafa Saral dedi ki:

    Başarılar diliyorum..

  4. murat vatanseven dedi ki:

    ankaradan selamlar,başarılar dilerim

  5. RÜSTEM ZORLU dedi ki:

    Etrafına topladığın kişiler şu anda başarılı ve düzgün yolda ilerleyen belediye başkanlarına zarar veriyor.Hepsi mütahit hepsi menfaatçi hangisi doğru iş yaptı bana bi göster Aklın yolu bir Çakal sürüsü ile KURT olunmaz Asım bey