Bodrum Gündem

CHP Yalıkavak Meclis Üyesi Ölü Bulundu…

CHP Yalıkavak Meclis Üyesi Ölü Bulundu…
30.01.2012
0
A+
A-

Ot toplamak için gezmeye çıktığını ancak akşam saatlerine kadar geri dönmediği için ailesi tarafından Jandarmaya haber verildi. Jaandarma ile birlikte  Ailesi, AKUT, Belediye zabıtası ve arkadaşları tarafından arama çalışmaları başlatılan iki dönemdir CHP Yalıkavak Belediye Meclisi Üyeliği yapan Erol Cömert ölü olarak bulundu.

buy prozac Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem buy methotrexate purchase Clonidine

Yalıkavak Belediye Meclisi üyesi 51 yaşındaki Erol Cömert gün içinde ot toplamak için Küdür mevkinde kayalık bölgeye gittiği belirlenen Erol Cömert’in akşam saatlerinde eve dönmemesi üzerine ailesi durumu jandarmaya bildirdi. Bunun üzerine akşam saatlerinde jandarma ve AKUT arama çalışması başlattı.

51 aşında, evli ve 2 çocuk babası Erol Cömert’in aracı DODO BEACH yakınlarında toprak yolda bulundu. Aramalarını yoğunlaştıran Jandarma ve AKUT Ero Cömert’in cesedine kayalıkların dibinde ulaştı. Alınan bilgilere göre kayalıklardan düşerek öldüğü sanılıyor. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Erol Cömert iki dönemdir CHP’den Yalıkavak Belediye Meclisi Üyeliğini yapıyordu. Cömert minibüs soförlüğü ile geçimini sağlıyordu.

Merhuma Allahtan Rahmet acılı ailesine başsağlığı dileriz.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.