Bodrum Gündem

Kadın ve Çocuk Sağlığı Paneli

Kadın ve Çocuk Sağlığı Paneli
30.01.2012
0
A+
A-

Özel Bodrum Hastanesi,

Çocuk ve Kadın Sağlığı konulu bir panel düzenledi.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Hafta sonu gerçekleştirilen panelde Çocuk Sağlığı ve Hastalı Uzmanı Dr.Özlem AtanŞahin çocuk alerjisi, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr.Orçun Kocak?da Jinekolojik Kanserler konularında katılımcıları bilgilendirdiler.

Çocuk Doktoru  Dr.Özlem AtanŞahin, Atopik Dermatit, Epinerji, Akut Ürkiker, Kronik Öksürükler ve Alerjik Rinit (saman nezlesi) konularında katılımcıları aydınlatırken, bu hastalıkların ne oldukları ve tedavi süreçlerini anlattı.

Propranolol best prices

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr.Orçun Kocak?da Jinekolojik Kanserleri konusunu işlerken kadınlarda en çok rastlanılan kanserin meme ve rahim ağzı kanseri olduğuna dikkat çekti.

Kanserli Hücre;  Ömrünü Tükettiği Halde, Ölümsüzlüğe Doğru Giden Hücrelerdir? treatment with Viagra

Op.Dr.Orçun Koçak, hücrelerin bir ömrü olduğunu ve sonunda kendini intihar ederek yaşam süreçlerinin sona erdiğini söyledi. Hücre ölmeyip çoğalmaya ve bölünmeye devam ederse kanserli hücre olma yoluna girmiştir diyen  Op.Dr.Koçak, bir hücrenin kanserli olma büyüklüğünün 1 cm. den sonra başlayabileceğini ifade etti.

Cytotec without prescription

11-26 Yaş Arasında HPV Aşılaması Yaptırılması Gerekir?

11-26 yaş arasında hiç cinsel tecrübesi olmayan genç kızların ve erkeklerin HPV aşısı yaptırmalarını tavsiye eden Op.Dr. Koçak?Bu aşılanma ile kansere yakalanma riskini en aza indirmiş oluruz? dedi.

Karşılıklı soru ve cevap şeklinde ilerleyen Panel’de katılımcılar bireysel problemleri hakkında ilk ağızdan bilgi aldılar

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.