Bodrum Gündem

Aktur A.Ş Emitt Fuarında…

Aktur A.Ş Emitt Fuarında…
07.02.2012
0
A+
A-

Bu yıl 16.ncısı düzenlenen, dünyanın en büyük 5.nci turizm fuarı EMİTT(Doğu Akdeniz Uluslar arası Turizm ve Seyahat Fuarı) İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar merkezinde gerçekleştiriliyor.

Bodrum Gündem Haber Colchicine online

Bodrum adına da BOYTAV?ın (Bodrum Yarımadasını Tanıtma Vakfı) stant açacağı fuarda bazı belediyeler ve firmalarla birlikte AK-TUR A.Ş adına Genel Müdür Kadir Sevim ve Pazarlama-Satış Müdürü Seycan Ateş? de katılacak. Bodrum Bitez? de faaliyet gösteren 800 yatak kapasiteli Türkiye? nin en büyük apart işletmecisi olan AK-TUR A.Ş Genel Müdürü Kadir SEVİM fuarla ilgili şu bilgileri verdi; ?Bu yıl içerisinde apartlarında yaptığı yeniliklerle AK-TUR Turizm işletmeleri gerek tesislerinin bulunduğu doğal mekan, gerekse tesislerin kalitesi bakımından sektörün gurur duyacağı bir işletmedir. Yeni yapılanma ve yönetim anlayışıyla bu önemli tesisleri tüm Türkiye?nin ve dünyanın tanıtımına sunmak istiyoruz. Bu amaçla da Boytav? la birlikte 9-12 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek EMİTT fuarına katılıyoruz. Bodrum?un en güzel koyunda, yeşille mavinin, doğayla tarihin ve güneşin bir arada yaşandığı; eşsiz doğa manzarasıyla Türkiye? nin en büyük ve çağdaş tesislerinden daha çok kişinin yararlanması için bu tür tanıtım çalışmalarımız devam edecektir.? buy Aciclovir Generic Viagra

Üç ayrı tesisten oluşan, özel plaj ve muhteşem deniziyle Bodrum? da tatil ve dinlencenin adresi AK-TUR turizm işletmeleri Bodrum?un sosyal ve kültürel yaşamına da sosyal sorumluluk projeleriyle destek veriyor.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.