Bodrum Gündem

Bodrum?da Mahalle Başkanlık Sistemi

20.02.2012
0
A+
A-

AK Parti iki yıl sonra yapılacak yerel seçimlere hazırlanmak için mahallelerden başkan seçerek Bodrum Yarımadasındaki her eve ulaşmayı hedefliyor.

buy Cialis Soft online Plavix buy buy ventolin Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

AK Parti Bodrum İlçe Örgütü, Bodrum  yarımadasında mahalle bazında yapacakları çalışmalar için her mahalleye bir başkan atayarak  yeni uygulamaya imza atmış oldular. AK Parti Bodrum İlçe Örgüt Başkanı Yılmaz Algül, yetkililerin, siyasilerin  vatandaşların dertlerini sadece seçimler zamanı dinlemesinin doğru bulmadıklarını ve bu nedenle mahalle başkanı sistemini hayata geçirdiklerini söyledi. Algül? Seçimlere iki yıl var. 2014 yılı yerel seçimlerine hem hazırlanıyoruz, hem de mahalle mahalle dolaşıp vatandaşlarımızın dertlerini dinliyoruz.  Mahallede sorun sıkıntı varsa, yaşlı ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız varsa bunları not alıyoruz ve sonrasında ziyaretlerde bulunuyoruz. Eksikleri gidermek için hükümet kanadıyla ne tür yardımlar yapabilir düşüncesiyle böyle bir hareketi başlattık. Bodrum merkezdeki  12 mahallede de aynı hareketi uygulayacağız. Devamında beldelerde de aynı hizmeti vereceğiz. Mahalle başkanlarını atama usulü yapıyoruz. Mahallede etkin, kanaat önderleri olan büyüklerimizi mahalle başkanı olarak atıyoruz. Mahalle başkanlarının altında bir yönetim oluşturuyoruz ve seçim zamanı bu yönetim sandık yönetim kurullarını oluşturuyor? dedi. 

AK Parti mahalle başkanları uygulamasını ilk olarak Omurça Kahvesinde yaptığı toplantıyla hayata geçidi ve Omurça Mahalle Başkanı olarak İbrahim Gönen?i atadı. Omurça Mahallesinde esnaf olan İbrahim Gönen ayakkabı imalatı yapıyor.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.