Bodrum Gündem

Atık Ekmek Toplama Kampanyası

21.02.2012
0
A+
A-

Gümüşlük Belediyesi ” Atık Ekmek Toplama Kampanyası” çerçevesinde başlattığı projeyle her gün farklı mahallelerden bayat ekmek topluyor.

Bodrum Gündem Haber

Gümüşlük Belediyesinden yapılan açıklamaya göre belediyenin başlatmış olduğu projeyle, bayat ekmek israfını önleyerek milli servete katkı sağlamak amaçlanıyor. Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet TİRE, bu projenin bayat ekmek israfını önlemeyi amaçladığını ve aynı zamanda da milli servete Order Retin-A online Ordering Cialis online   katkı sağlayacağını belirterek, bayat ekmeklerini çöp konteynırının  kenarına asarak projeye destek veren vatandaşlara da teşekkür etti.            

Bayat ekmeklerin çöpe gitmemesi için gerçekleştirilen kampanyanın en büyük destekçilerinden biri olan  belde Veteriner Hekimi Selahattin Hilaloğlu ” Gerçekten de bundan önceki yıllarda ekmeklerimiz israf oluyordu. Şimdi bu toplanan ekmekler zayi olmuyor. Bayatlayan ekmekleri elimizden geldiği kadar götürüp çöp kutusunun yanına asıyoruz. Beslenme odaklarına götürülüp sahipsiz hayvanlar besleniyor. Belediyemizin çalışmalarından memnunuz. Belde Veteriner Hekimi olarak bu kampanyayı destekliyoruz ve devam etmesini istiyoruz” dedi. 

Atık ekmeklerin toplandığı mahalleler ve toplama günleri ise şöyle sıralanıyor,

Karakaya Mahallesi                        : treating male impotence Her gün sabah 07.00 ile 16.00 saatleri arasında,

Koyunbaba Mahallesi                  : Pazartesi, Cuma günleri 08.00 ile 17.00, Çarşamba ise

                                                                           12.00-17.00 saatleri arasında toplanmaktadır.

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.