Bodrum Gündem

Konacık Verimli Olmak İçin Çalışıyor…

Konacık Verimli Olmak İçin Çalışıyor…
23.02.2012
0
A+
A-

Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, belediye personelleri ile kahvaltılı toplantı düzenledi.

brand Kamagra online

Bodrum Gündem Haber get Diflucan

Her hafta mesai başlamadan önce sabah 07: 30 ile 09: 00 arası farklı birimler ile gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıda Belediye Başkanı Mehmet Tosun, birim amirlerinin ve personelinin sorunlarını, sıkıntılarını dinleyerek birlik beraberlik içerisinde birçok sorunların aşılabileceğini ve kurum içerisinde hep birlikte bir aile gibi yaşamanın önemini belirtti.

cheap Lithium

Konacık Belediyesi bünyesindeki her birimle her yıl düzenli olarak yapılan verimlilik toplantılarını gerçekleştirdiklerini belirten Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun şunları söyledi;

?Gerçekleştirdiğimiz toplantılarda birimlerimizde bir yıl önceki gördüğümüz ve tespit ettiğimiz eksiklikleri konuşuyoruz. Toplantı yaptığımız her birim de kendi üzerlerinden kendi problemlerini anlatıyorlar. Tabi ki 07.30 çok erken bir saat.  Arkadaşlarımızın uyanıp zinde bir şekilde geldikleri ve günlük hayata başlamadıkları bir saat. O yüzden bu saatleri seçiyoruz. Bunu tüm birimlerle yaptık, bugün de itfaiye birimimiz ile son toplantıyı yaptık. Biz Konacık Belediyesi olarak gerçekleştirdiğimiz bütün hizmetleri personelimiz sayesinde yapıyoruz. Ben belediye başkanı olarak karar üretilmesine, proje üretilmesine katkı sağlıyorum. Ama bu işleri ve projeleri hayata geçirecek olan arkadaşlarımız personellerimiz. Bu yüzden ben tüm çalışanlarımızı çok önemsiyorum. Konacık Belediyesi?ni büyük bir aile olarak tanımlarsak, her birimi bu ailenin birer parçası olarak görüyoruz. Bu yüzden de arkadaşlarımızla verimlilik adı altında bu tür toplantıları her yıl yapmaya devam edeceğiz. Bunu biz sadece personel toplantıları ile sınırlı bırakmayıp, tüm esnaflarımızı da ziyaret ederek onların sıkıntılarını ve isteklerini de dinleyeceğiz. Ayrıca gerçekleştireceğimiz ev ziyaretleri ile birlikte Belediyemizi daha önceki yıllarda olduğu gibi vatandaşlarımızın evlerine taşıyacağız.?

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.