Bodrum Gündem

İlköğretim Öğrencilerine Deniz Bilinci…

26.02.2012
0
A+
A-

Bodrum Denizciler Derneği ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından  ilköğretim öğrencilerine yönelik denizi ve deniz canlılarını koruma bilincinin oluşturulması için ?Denizleri koruyalım? programları başladı.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Denizciler Derneği tarafından, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün oluşturduğu program doğrultusunda sekiz okulda ‘Denizleri Koruyalım’ programları başladı. Merkez Turgutreis İlköğretim Okulu Toplantı Salonu’nda başlayan ve Bodrum Denizciler Derneği Başkanı Mustafa Demiröz tarafından verilen ilk programı 3-4 ve 5’inci sınıftan 100 öğrenci izledi. Demiröz konuşmasında, denizi ve deniz canlılarının korunmasına dikkat çekerken,  programda, Turmepa Deniz Temiz Derneği?nin öğrenciler için hazırlattığı “Alipot” ve “Çevre Dedektifleri” adlı deniz kirliliğini anlatan çizgi film gösterildi. Çizgi filmin ardından öğrencilerin her an yanında taşıyabilecekleri deniz temizliği bilincinin oluşmasına yardımcı TURMEPA el kitapçıkları dağıtıldı.

order Strattera Denizlere zarar verecek davranışların yapılmaması gerektiğine değinen Mustafa Demiröz öğrencilere yaptığı konuşmada “Denizler bizim değil, bize emanettir. Bizler zamanında denize atılan bir poşetin dünyayı ve denizleri nasıl kirletebileceğini düşünemedik. Ama artık önlem alma zamanı geldi. Sizler çevresini koruyan, sahiplenen sorumlu bireyler olmalısınız. İnsanoğlu dünya üzerindeki yaşamına devam edebilmek için, dünyasını temiz tutmak ve sorumluluklarını yerine getirmek zorundadır? Buy Brand Viagra online dedi.

Denizleri Koruyalım programı, Hüseyin Turgut Karabağlı, Mahinur Cemal Uslu, Umurca, Hüseyin Boyacı, Güler Mustafa Kızılağaç, Atatürk ve Cumhuriyet İlköğretim Okul’larında gerçekleşecek.

get Paxil

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.