Bodrum Gündem

Kaymakam Gödekmerdan?dan 8 Mart Mesajı

Kaymakam Gödekmerdan?dan 8 Mart Mesajı
06.03.2012
0
A+
A-

Bodrum Kaymakamaı Dr. Mehmet Gödekmerdan, 8 Mart Dünya Kadınlar günü vesilesi ile bir mesaj yayınladı.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem Asacol without prescription

Dr. Mehmet Gödekmerdan, yayınladığı 8 Mart mesajında kadınların tarihin her döneminde üstün gayret ve fedakarlık gösterdiğini, devletin ve milletin toplumsal hayatının merkezinde kadının yer aldığını ifade etti. Gödekmerdan, 8 Mart mesajında kadınları ?Bizi biz yapma hedefinde yüreklerindeki sevgi ve şefkati hiçbir karşılık beklemeden veren? kişiler olarak gördüğünü belitmiş.

Aciclovir online cheap Lasix Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan?ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşları olan, varlıklarıyla hayatın her alanında fedakarlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız, tarihin her döneminde üstün gayret ve fedakarlık örneği gösterdiğini, devlet ve milletin temelinde ve toplumsal hayatın merkezinde yer almaktadırlar. Sonsuz sevgi ve hoşgörüyle yetiştirdikleri nesillerle geleceğin şekillendirilmesinde önemli rol üstlenmektedir. Aile kurumunun temel taşı- değerlerimizin temsilcisi taşıyıcısı ve koruyucusu olan kadınların hayatın bütün alanlarına etkin bir şekilde katılmalarına imkân sağlayacak şartları hazırlamak her tür ayrımcılığa karşı mücadele etmek, kadın erkek herkesin ortak sorumluluğudur. Sahip oldukları hakları en iyi biçimde kullanan kadınlarımız, ülkemizin gelişmesine ve çağdaşlaşmasına büyük katkılarının bulunduğu bir gerçektir. Ailede ilk öğretmen olarak kadınların görev yapması, kadınların önemini bir kez daha ortaya koyar. Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Atatürk Türk Medeni Kanununda kadınların seçme ve seçilme gibi bir çok haklarını vererek kadınlarımızın önemini o yıllarda göstermiştir.

Kurtuluş mücadelesinde kadınlarımızın fedakârlıkları ve çabaları hiçbir zaman unutulmamalıdır. Millet olarak baş tacı ettiğimiz kadınlarımız, şefkat ve merhamet kahramanları olarak gelecek nesillerin yetişmesinde önemli görevler ifa etmektedirler. Bizi biz yapma hedefinde yüreklerindeki sevgi ve şefkati hiçbir karşılık beklemeden veren kadınlarımızın, bu anlamlı günlerini kutluyor sağlık, başarı ve mutluluk diliyorum.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.