Bodrum Gündem

Akülü Arabasına Kavuştu

Akülü Arabasına Kavuştu
09.03.2012
0
A+
A-

Bodrum Kaymakamı Dr.Mehmet Gödekmerdan, Mumcular Gölköy?de Mahalle gezisi sırasında   durumundan haberdar olduğu engelli Mehmet Taş?a akülü engelli arabası hediye etti.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem buy albuterol online order Premarin Natrexone without a prescription

Kaymakamlık binasında kendisine akülü engelli arabası teslim edilen sol kolu ve sol bacağı olmayan Mehmet Türk, arabasına kavuşmasının mutluluğunu yaşadı. İki bin yılında elektrik çarpması sonucunda sol kol ve bacağını kaybeden Türk o yıldan bu yana eşinin desteğiyle ihtiyaçlarını temin ediyor. 3 çocuk babası Mehmet Türk, yıllardır bunun hayalini kurduğunu ve pahalı olduğu için alamadığını söyledi. Engelli vatandaş Mehmet Türk ?Kaymakam bey sağ olsun geldi, derdimi dinledi ve benim alamadığım bu sandalyeyi alarak bana hediye etti. Bu güzel hediye için kendisine teşekkür ediyorum? dedi. Mehmet Türk kaymakamlığa Mumcular Belediye Başkanı Birol Aydın tarafından, makam arabasıyla getirildi.

Bodrum Kaymakamı Dr.Mehmet Gödekmerdan, bütün yarımadayı kapsayan mahalle gezilerinin vatandaşı dinlemek için bir vesile olduğunu ve bu sayede ihtiyaç sahiplerini dinleyip, sıkıntılarına çözüm bulmaya çalıştıklarını dile getirdi. Kaymakam Gödekmerdan ? Hep söylüyorum, devlet hizmet için var, biz vatandaşımıza hizmet için varız. Mehmet beyi de Mumcular?da Gölköy mahallesini gezerken öğrendik, gittik derdini dinledik ve imkanlarımız çerçevesinde kendisine çözüm bulduk. Yarımada da benzeri ihtiyaç sahiplerine de yardım etmek için çalışmaya devam edeceğiz? dedi. 

Daha sonra arabasına binen Mehmet Taş, kaymakamlık binası önünde test sürüşü yaptı.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.