Bodrum Gündem

Yarışçılar Nefesleri Kesti?VİDEO

12.03.2012
0
A+
A-

Bodrum?da dün magazin startı ile başlayan ?Türkiye Enduro Şampiyonası? 1’inci Ayak Yarışları sona erdi. Bodrumlu Özkeskin Birinci Olurken Ankaralı Barış?ın Bacağı Kırıldı?

[youtube_sc url=http://youtu.be/RcqswiDydWc]

Bodrum Gündem Haber

Kütük ve taş engel geçişlerinde oldukça zorlanan ve Ankara’dan yarışmaya katılan Barış Civaner isimli sporcu etabın en zorlusu olan taşlı engelde düşerek sol bacağını kırdı.

Zorlu parkurda birçok sporcu taklalar atarak düşe kalka yarışmayı tamamladı.

11 Mart Pazar günü sabahı başlayan, Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun (TMF) yarış takviminde yer alan ve Bodrum Motosiklet Kulübü (BMK) tarafından organize edilen yarışların Kızılağaç parkurunda Antalya, Ankara, İstanbul, Bodrum İzmir ve Fethiye’den 85 sporcunun katıldı.

Şampiyona birbirinden heyecan verici görüntülere sahne oldu. 4 turun yapıldığı 22 kilometrelik parkurda seyircilerin yarışı en çok izlediği bölgeye konulan kütük, çukur, atlama rampası ve taş engellerden oluşan zorlu parkuru geçen sporcular nefesleri kesti. Antalya Motosiklet Kulübü’nden şampiyonaya katılan Burcu Tugayoğlu ve Nazike Peker isimli kadın sporcular da oldukça ilgi gördü. Burcu Tugayoğlu yarışmanın kütük engellerinde düştü ancak yarışmaya devam etti.

ANKARALI ENDUROCU?NUN BACAĞI KIRILDI…

buy Valtrex
Brand Viagra no prescription

Yarışmalarda Ankara EMC06 Kulubü’nün  32 yaşındaki sporcusu Barış Civaner  ikinci turun startını aldığı ilk saniyelerde 30 metrelik taşlarla dolu engeli geçmeye çalışırken  feci şekilde düştü. Motosikletinin sol bacağının üstüne devrilmesiyle bacağı kırılan Civaner’e ilk olarak sağlık ekipleri müdahale etti. Parkurdan çıkarılan Civaner, 112 ekiplerinin müdahalesi ile ambulansa alındı. Civaner’in bacağı sabitlenerek Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Bazı motosiklet sürücüleri ise engellerden geçerken havada takla atıp motosikletleri ile düşmeleri heyecanlı anların yaşanmasına neden oldu.

DANSLARI İLE NEFESLERİ KESTİLER…

Yaklaşık üç bin kişinin büyük heyecanla izlediği şampiyonada izleyicilere seksi dans şöleni de sergilendi. Sporcular bir yandan engellerden geçiş sırasında ter dökerken, bir kadın dansçının yaptığı seksi danslarda nefesleri kesti. Motosikletlerin taşındığı platformun üzerine çıkan dansçı kadın yaptığı danslarla izleyicilere muhteşem bir dans gösterisi sundu. Seyirciler bir taraftan yarışmayı izlerken, diğer taraftan dans gösterisini izledi.

TÜRKİYE ENDURO ŞAMPİYONASI’NIN 1’İNCİ AYAK ŞAMPİYONU ÖZKESKİN OLDU?

Türkiye Enduro Şampiyonası 1’inci Ayak  Yarışları’nda genel klasman birincisi Bodrum Motosiklet Kulübü’nden (BMK) Mustafa Özkeskin oldu. Sekiz saat süren yarışların ardından Oasis Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde ödül töreni düzenlendi. Altı kategoride düzenlenen yarışmanın ödül töreninde sporcular kupalarını almanın sevincini yaşadı. Büyük çekişmenin yaşandığı yarışların genel klasman birincisi BMK’dan 1.04.02’lik derecesiyle Mustafa Özkeskin olurken, ikinci Kemer Motosiklet Kulübü’nden 1.05.38’lik derecesiyle Burak Özdemir ve üçüncü Fethiye Orman Spor Kulübü’nden 1.06.25’lik derecesiyle Kunter Kuşçu oldu.

Şampiyonada birinci olan Mustafa Özkeskin “Parkurun sertliği bizi oldukça zorladı. Son turlara geldiğimizde hiçbir sporcunun gücü kalmadı. Sporcu olarak sınırlarımızı zorlayarak harika bir yarış geçirdik” Fluoxetine price dedi.

Şampiyonanın ikinci ayak yarışlarının 24-25 Mart tarihlerinde Antalya’nın Kemer ilçesinde yapılacak.

 

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.