Bodrum Gündem

Konacık?ta Faciadan Dönüldü?

15.03.2012
0
A+
A-

Konacık beldesinde Yukarı Mahallle Yunus Emre Sokak?da ki bir evde katalitik tüpünün gaz kaçırması sonucu patlama meydana geldi. Harabeye dönen evde 2 çocuk ve anneleri hafif şekilde yaralandı.

Bodrum Gündem Haber

Patlama Konacık Nolvadex online beldesi  albuterol price Yunus Emre generic Retin-A Sokak’daki  üç katlı binanın zemin katında meydana geldi. Patlamanın ardından Konacık itfaiyesi ve çok sayıda polis ekibi olay yerine sevk edildi. Bir tüp şirketinde çalışan Yüksel Metinoğlu (45) isimli vatandaşın 2 çocuğu ve eşiyle beraber evde oturdukları sırada meydana gelen patlamada  eşi Neslihan Metinoğlu, 4 yaşındaki kızı Yalzın Metinoğlu ve 9 yaşındaki Nilay Metinoğlu hafif şekilde yaralandı. 112 acil Ambulansının gelmesiyle yaralılar Bodrum Devlet Hastaneye kaldırıldı. Patlamanın şiddeti ile mahalle sakinleri evlerinden sokağa fırladı.Gaz Kaçağını Baba Fark etti?

Olayın şokunu uzun süre üzerinden atamayan Yüksel Metinoğlu yaptığı açıklamada ?Akşam salonda çocuklar ve eşim ile oturuyorduk, gaz sızıntısını fark edince hemen salonun dışına çıkardım ve odaya dönüp kapıyı kapatıp pencereleri açtığım an patlama meydana geldi, çocuklarım ve eşim şans eseri ufak sıyrıklarla atlattılar , verilmiş sadakamız varmış? dedi.

Olay anında Metinoğlu?nun evinin birçok yerinde ev ve  sanayi tüplerinin olması dikkat çekti.

Ambulanslarla Bodrum Delet Hastanesi ?ne kaldırılan anne Neslihan Metinoğlu ile iki çocuğunun vücudunda hafif sıyrıklarla bulunduğu tedavi altına alındıkları hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

Konacık Belediyesi itfaiye ekipleri ile Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akgün?ün olay yerine gelerek inceleme yaptığı patlamanın katalitik sobadan sızan gazın neden olduğu saptandı. Polis patlama ile ilgili soruşturma başlattı.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.