Bodrum Gündem

Çanakkale Şehitleri Anma Konferansı?

Çanakkale Şehitleri Anma Konferansı?
17.03.2012
0
A+
A-

 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma haftası sebebiyle BOSİAD (Bodrum Sanayici ve İş Adamları Derneği) tarafından bir konferans düzenleniyor.

Çiçek Bozoğlu/Gündem Haber order Cytotec buy Asacol

BOSİAD?ın organize ettiği konferansa konuşmacı olarak Talha Uğurluel ve Reha Yeprem katılıyor. Konferans 17 Mart 2012 Cumartesi, saat 18:30?da Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezinde gerçekleşecek.

Talha Uğurluel Kimdir?

Manisa Demirci’li olan Talha Uğurluel, 1997 yılında Manisa Celal Bayar Üniversitesinin Tarih bölümünden mezun oldu.  8 yıl Özel Radyolarda tarih programları yaptı. Yerli ve yabancı dergilerde yayınlanmış birçok makalesi olup, Çanakkale Savaşları, Gelibolu Gezi Rehberi, Balkanların Başkenti Edirne, Varlık ve Yokluk Savaşımız, İstanbul’un Fethi, Peygamber Efendimiz’in İzinde Mekke-Medine, Önden Gelenler ve Mevlana adlı kitapların yazarıdır. Ayrıca Çanakkale, Edirne ve Mekke Medine tarihi ile ilgili cd çalışmaları mevcuttur. İki yıl İmaj kitap çalışmaları yapmış olup, Mukaddes Emanetler, Timur’un Tüzükatı, Barbaros Hayreddin Paşa’nın Hatıratı ve Harp Mecmuası kitapları, editörlüğünü yaptığı eserlerden birkaçıdır. Muhtelif Turizm Acentalarında AR-Ge Yönetmenliği yapan Uğurluel, yerli gruplar ile Türkiye’nin birçok yerine Kültür Gezileri düzenlemekte, kurum ve derneklerin eğitim programları dahilinde tarih seminerleri vermekte ve özel Televizyonların tarih programlarında danışmanlık yapmaktadır. Samanyolu Televizyonunda Her Sabah Yayınlanan İnancın Gölgesinde Programında Üç Sene boyunca Tarihi Mekanlarımızı tanıtan Uğurluel’in bu programı Mehtap TV.de devam etmektedir.Halen Marmara Üniversitesinde çalışmalarını sürdürmektedir. 

Buy Natrexone Reha Yeprem Kimdir?

1968 yılında İstanbul’da doğdu. 1985 yılında dans ederek sanat hayatına başlayan Reha Yeprem, Tiyatricalda amatör tiyatro çalışmalarına başladı. Ve Küçük Mutluluklar, Kanlı Gömlek, Ağ, gibi bazı oyunlar sahneye koydu. 1986 da Aydan Adan&Sema German Ajansında mankenliğe başladı. 1987 de, Hürriyet gazetesinin Kelebek ekinin açmış olduğu sinema yarışmasında sinema kralı seçilerek profesyonel aktörlük hayatına başladı. Pek çok ajansta reklam çalışmaları yapan Reha Yeprem, aynı zamanda 18 yıl mankenlikle birlikte podyum dersleri verdi. Uğurkan Erez?le birlikte 5 yıl meda moda organizasyonda fashing show ve koreografi çalışmaları yaptı. 50’den fazla defileye koreograf olarak imza attı. 1996’da aklın mantığın ötesindeki sırlı olayları anlatan 2002 JVC Tokyo film festivali kısa metraj şampiyonu Sır Kapısı programını sunan sanatçı aynı zamanda STV haber merkezinde 2 yıl boyunca sabah 07,00-09,00 saatleri arasında canlı yayında Merhaba Yenigün programında gazete manşetlerini okudu, kahvaltı haberlerini sundu. Altı ay, “Yarışma Zamanı” isimli yarışma programını sunan Reha Yeprem, 6 yıldır STV de Ramazan aylarında iftar programını sunmaktadır. 2000 yılından bu yana yurt içi ve yurt dışı kültürel faaliyetlere sunucu olarak iştirak eden Reha Yeprem, 2002 de Kırgız yazar, Cengiz Aytmatov ve İzmir Belediye Eski Başkanı Burhan Özfatura gibi şahsiyetlerle birlikte Dortmund’ta ve Avrupa’nın Orta Asya’nın kısaca dünyanın değişik yerlerinde yapılan seminerlerde sunuculuk yapıyor. Reha Yeprem aynı zamanda amatör resim çalışmaları yapıyor ve AKM’de 1995 yılında reproductions sergisi açtı. Arapça gramer, ve orta derecede İngilizce bilen sanatçı amatör olarak klasik gitar çalıyor. “Yıldızlar Gecenin Değildir” isimli bir de şiir kaseti olan Reha Yeprem evli ve iki çocuk babasıdır. Ayrıca “Zehirli Bal” ve “Rehabilitasyon” adında iki anı roman çalışması mevcuttur.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.