Bodrum Gündem

Bodrum?da Çanakkale Coşkusu?

Bodrum?da Çanakkale Coşkusu?
19.03.2012
0
A+
A-

 Çanakkale Deniz Zaferi?nin 97?inci yıldönümü Bodrum Kanunu Sultan Süleyman Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladıkları oratoryo ile Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezinde kutlandı.

Bodrum Gündem Haber buy Lamisil cheap Cialis Soft Buy Strattera

Sabah Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başlayan kutlamada, öğrenciler tarafından zaferin kazanıldığını anlatan oratoryo ile  sahnelendi. Babası Çanakkale Savaşı’nda şehit olan 86 yaşındaki Hanife Turan’ın yazdığı şiir ise kutlamaya katılanlara duyu dolu anlar yaşattı.

Anma programına Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, eşi Sevilay Gödekmerdan,  Bodrum Cumhuriyet Baş Savcısı Hayati Keskin, Bodrum Garnizon Komutanı Ahmet Şevki Ulugün, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hakan Demirörs, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özcan, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akgün,  gaziler, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Çanakkale Zaferi’nin kazanıldığını simgeleyen küçük bir oyunun sahnelendiği programda öğrenciler tarafından türküler seslendirildi, şiirler okundu.

Kutlama programına katılan ve babası Mustafa Yıllıkçı’nın Çanakkale Savaşı’nda şehit olduğu öğrenilen 86 yaşındaki Hanife Turan’da Çanakkale Şehitleri için yazdığı şiiri seslendirdi. Salonda duygu dolu anlar yaşanırken, şiirin bitiminde Turan, öğrenciler tarafından ayakta alkışlandı.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.