Bodrum Gündem

Problemlere Yerinde Müdahale?

19.03.2012
0
A+
A-

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, göreve geldiği günden bu yana hafta sonlarını mahalleleri gerezek sorunları yerinde tespit edip çözmeye devam ediyor.

order Paxil online Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bu güne kadar 43 köy ve mahalleyi gezen Kaymakam Dr.Mehmet Gödekmerdan, geçtiğimiz hafta sonununda Çarşı ve Tepecik mahallelerini ziyaret etti. Mahalle ziyaretleri sırasında beraberinde Bodrum Belediyesi Başkan Vekili ve Meclis Üyesi Halit Özkaplan, Bodrum Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Cemil Gündüz, Bodrum Aydem Müdürü Sefa Pişkinleblebici de mahalle sakinlerini dinleyerek sorunlarına çözüm üretmeye çalıştılar.

Gürültü, Şezlonglar, Çöp?
Kaymakam Gödekmerdan, İlk olarak Mahfel?de Çarşı mahalle sakinlerini ziyaret etti. Çarşı Mahallesi sakinleri barların sezonda çok yüksek sesle müzik yaptıklarını, deniz kıyısını gündüz şezlonglar, gece de işletmelerin masa koymaları nedeniyle kullanamadıklarını  ifade ettiler. Ara sokakların işletmeler ve çevre sakinleri tarafından çöp atılarak kirletilmesinden şikayet eden mahalleliler, 18 yaşından küçüklerin barlara alınmasına niçin göz yumulduğunu sordular. Kaymakam Gödekmerdan, kendisine iletilen bütün problemlerin en kısa zamanda çözümü için gerekli birimlerin uyarılacağını ve mahalle sakinlerinin bu yazı daha mutlu geçirmeleri için elinden geleni yapacağını kaydetti. 

Çarşı mahallesinde bakıma muhtaç, Hepatit C hastası olan  Münevver hanım için destek isteyen mahalle sakinlerinin talebi üzerine telefonla gerekli birimleri arayan Kaymakam Gödekmerdan,  muhtaç hiç bir vatandaşın sahipsiz bırakılmayacağını, devletin bu iş için var olduğunu vurguladı.

order diflucan methotrexate online Tepecik Çay Bahçesinin Yeri Değiştirilmesin?
beraberindekilerle daha sonra Tepecik Mahallesi sakinleri ile görüşmek üzere çay bahçesine giden Kaymakam Gödekmerdan, mahalle sakinlerinin çay bahçesinin yerinin değişmemesi yönünde talepleri ile karşılaştı. Mahalle sakinleri Tepecik Çay bahçesinin tarihi ve manevi değeri olduğunu söylediler. Mahalle sakinleri geri dönüşüm kutularının çoğalmasını ve zamanında boşaltılmasını talep ettiler. Ayrıca gece barlardan çıkan araçların cadde üzerinde tehlikeli araç kullandıklarını ve bu yüzden alkol kontrollerinin sıklaştırılmasını istediler.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.