Bodrum Gündem

Pamukkale?de Fetih 1453? Bodrum-İzmir 2 Lira?

Pamukkale?de Fetih 1453? Bodrum-İzmir 2 Lira?
20.03.2012
0
A+
A-

Pamukkale Bodrum personeli moral motivasyon ve tarih bilinci oluşturmak amacı ile Cinemarin Sinemalarında son ayın en çok izlenen filmi olan ?FETİH1453?izledi. Kış boyunca Pamukkale İzmir?den dönüş biletlerinin 2 lira olduğunu da kaydetti.

sildenafil
[youtube_sc url=”http://youtu.be/5GlrUDjY9ps”]

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Ege bölgesinin köklü seyehat firmalarından olan Pamukkale Turizm personeli ?FETİH 1453?filmini birlikte izlediler. Personelin moral motivasyonu için böyle bir etkinlik düzenlendiğini belirten Adem Bilgi ?Tarihimizi öğrenebilmek ve personelimizin moral motivasyonunu artırmak amacı ile bu tür etkinlikler düzenliyoruz. Bu etkinlikte 23 arkadaşımız ile birlikte filmi izleyeceğiz Diğer arkadaşlarımızda bir sonraki gösterime girecekler.? Prozac price dedi. Pamukkale turizm olarak bir farklılık yaratmak amacı ile bu tür sosyal etkinlikleri sürdüreceğini söyleyen Bölge Müdürü Adem Bilgi order misoprostol ?Diğer firmalardan farklı olarak biz personelimizin bu tür etkinliklere layık olduğunu düşünerek, onların morallerini yüksek tutmaya çalışıyoruz. Bu bizim görevimiz? dedi.

27 LİRAYA İZMİR GİDİŞ DÖNÜŞ?

Pamukkale Seyahat Bölge Müdürü Adem Bilgi kış dönemi boyunca Bodrumlulara en iyi ve en ekonomik rahatlığı sunmak için çalıştıklarını ifade ederek ?Kış boyunca gidiş ve dönüş için toplam 27 liradan bilet verdik. 12 ay Bodrum?da yaşayanlara küçük de olsa bir destektir. Mart sonuna kadar bu kampanyamız devam ediyor? dedi. Aynı zamanda ?Pamukkart? sahibi olanlara da çeşitli olanaklar tanındığını sözlerine ekledi.

ETİKETLER:
Yorumlar

  1. İBRAHİM GÜL GÜL MARKET MİLAS dedi ki:

    EGENİN İNCİSİ TEK PAMUKKALE BÖYLE BİR ETKİNLİK YAPTIKLARI İÇİN BÖLGE MÜDÜRÜ VE BÜTÜN PERSONELİ TEBRİK VE KUTLARIM BAŞARILARIN DEVAMINI DİLERİM SAYGILARIMLA