Bodrum Gündem

Konacık Belediyesi Yaşlıları Unutmadı?

21.03.2012
0
A+
A-

Konkad ve Konacık Belediyesi iş birliği ile düzenlenen  kahvaltıda Konacık belediye Başkanı Mehmet Tosun, yaşılılarla birlikte kahvaltı
yaptı.

order Viagra Gold Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Konacık Belediyesi olarak çocuklara ve büyüklere büyük önem verdiğini ifade eden Başkan Tosun ? Onlar bizim en önemli değerlerimiz?
dedi.  Yapılan kahvaltının ardından Konacık?ta yaşayan 60?a yakın yaşlı Oasis Cinemarin Sinemalarında film seyretmeye gittiler.

Sıkıntılarınızda Beni Doğrudan Arayın? buy brand Kamagra Propranolol 40mg

Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun 365 gün yaşlılarla birlikte olduklarını ve onların sorunlarıyla ilgilendiklerini söyledi. Tosun ?Yaşlı
insanlarımıza yönelik sağlık taramalarımız devam ediyor. Bir süre sonra   Konacık Belediyesi hekimi ile birlikte ev ev dolaşarak yaşlılarımızı evlerinde muayene edeceğiz. Sosyal Belediyecilik anlayışı bunu yapmamızı gerektirir? dedi. Kahvaltıdan ayrılırken sorunu olan bütün vatandaşların kendisini doğrudan arayabileceklerini söyleyen Başkan Tosun ? Biz vatandaşımızın yanında ve hizmetinde olacağız? dedi.

Konkad ve Konacık Belediyesi?nin birlikte organize ettikleri kahvaltıya katılan yaşlılar daha sonra Oasis Cİnemarine Sinemalarında  Tolga Çevik?in baş rolünü oynadığı ?Sen Kimsin? filmini  izlediler.

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.