Bodrum Gündem

Çektiklerimize Değdi?

Çektiklerimize Değdi?
26.03.2012
0
A+
A-

Bodrum Belediyesinin Atatürk Caddesinde kışın başlattığı alt yapı çalışmalarının Disulfiram online sonuna gelindi. Atatürk Caddesi esnafı sezona hazırlanmak için dükkanlarında tadilata başladılar.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Atatürk Accutane cost Caddesinde geçtiğimiz hafta beyaz mermerlerin döşenmesi ile son aşamaya gelinen çalışmaları kontrol etmek amacıyla belediye meclis üyeleri ile beraber incelemelerde bulunan  Belediye Başkan Mehmet Kocadon, caddenin yeni görünümünden esnafın son derece memnun olmasından mutlu oldu.

Bütün kış boyunca şantiye durumundaki Atatürk Caddesinde kışın oldukça zor günler geçirdiklerini dile getiren cadde esnafı sonuçtan memnun olduklarını kaydettiler.  Kışın uğradıkları maddi kayıpları caddenin yeni görünümü sayesinde yazın telafi etmeyi umduklarını kaydeden Atatürk Caddesi esnafı ?Kışın çok çektik, ama caddemizin yeni hali oldukça güzel oldu. Çektiğimize ve beklediğimize değdi? dedi.

Yetkililerden aldığımız bilgiye göre; Bodrum genelinde devam eden çalışmaların bitirilmesi için geceli gündüzlü çalışmaların devam edeceği buy Plavix online ve Bodrum?un sezona hazır olacağı ifade edildi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.