Bodrum Gündem

Hem Eğlendiler, Hem Desteklediler?

Hem Eğlendiler, Hem Desteklediler?
26.03.2012
0
A+
A-

 2011-2012 Eğitim döneminde kapılarını öğrencilerine açan Güler&Mustafa  Kızılağaç İlköğretim Okulu ilk keşkek gününü Bağevleri Otel?de gerçekleştirdi.

purchase Strattera buy brand Cialis Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem order Colchicine

Öğrenci velilerinin tanışması, kaynaşması ve yeni açılan okula gelir elde etmek amacıyla Okul Aile Birliği tarafından organize edilen keşkek gününe katılan ve çoğunluğunu kadınların  oluşturduğu yemekte canlı müzik eşliğinde veliler eğlenceli saatler geçirdi. Yemekte konuşan okul müdür vekili Hüseyin Taşkın, yemeğe katılan velilere teşekkür ederek bu yıl ilkini düzenledikleri bu organizasyonda asıl amacın velilerin tanışmalarını sağlamak olduğunu kaydetti. Ayrıca düzenlenen yemekte yapılan çekilişe hediye gönderen bütün sponsorlara da teşekkür eden Hüseyin Taşkın ? El birliği ile okulumuzun eksiklerini gönüllülük esasına dayanarak çözmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Okul bizim okulumuz, öğrenciler bizim evlatlarımız. Amacımız; onların maddi, manevi bütün eksiklerini gidererek sağlıklı birer birey olarak hayata atılmalarına yardımcı olmaktır? dedi.

Okul Aile Birliği tarafından organize edilen yemekte  check up,özel dershaneden tam burs, jinekologlardan muayeneler, yemek, sehpa halı ve benzeri hediyerler de yapılan çekilişle sahiplerini buldu. 

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.