Bodrum Gündem

Yalıkavak Belediyesi Tema İle El Ele?

26.03.2012
0
A+
A-

 Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Yalıkavak Belediyesi, Neşe Doğan İlk Öğretim Okulu öğrencileri, öğretmenleri ve Gönüllü TEMA Vakfı öğrencileriyle birlikte Tarihi Sandıma İlk Öğretim Okulu bahçesi ve etrafında ağaçlandırma yaptılar.

buy Clonidine Online where to buy levonorgestrel Bodrum Gündem Haber Cheap Lamisil

21 Mart Orman Haftası kutlamaları kapsamında yapılan fidan dikimine çocuklar yoğun ilgi gösterdiler. 200 adet fidan belediye çalışanları, öğretmenler ve öğrencilerle birlikte 1 saat içinde dikildi.  

Yalıkavak Neşe Doğan İlk Öğretim Okulu Müdürü Muzaffer ÇAKMAK, Belediyenin 21 Mart Orman Haftası kapsamında öğrencilere sağlamış olduğu bu etkinlikten dolayı Belediye Başkanına teşekkür etti. Çakmak ? Okulumuzun minik fidanlarının bile gerçek fidanları oldu. Artık öğrencilerimin de dikili birer ikişer ağacı olacak. Gelecek nesillerimize biraz daha yeşili sevdirmek, yeşil bir Yalıkavak yaratmak için ve öğrencilerimizi daha fazla uygulamalı olarak, ağaç dikerek bilinçlendirmek için Belediyemizin düzenlediği bu etkinliğe destek verdik”  dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.