Bodrum Gündem

Bodrum Kent Konseyi 31 Mart?ta?

Bodrum Kent Konseyi 31 Mart?ta?
27.03.2012
0
A+
A-

Geçen yıl çeşitli nedenlerle oluşturulamayan Bodrum kent Konseyi için 31 Mart?ta Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezinde Seçimli Genel Kurul toplantısı yapılacak.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

İçişleri bakanlığının 03.07.2005 tarihli ve 5393 sayılı Belediye Kanununun 76. maddesi gereği bütün belediyelerde oluşturulacak olan Kent Konseyi yönetmeliğinin  amacı; kent yaşamında, kent vizyonunun ve hemşehrilik bilincinin geliştirilmesi, kentin hak ve hukukunun korunması, sürdürülebilir kalkınma, çevreye duyarlılık, sosyal yardımlaşma ve dayanışma, saydamlık, hesap sorma ve hesap verme, katılım, yönetişim ve yerinden yönetim ilkelerini hayata geçirmeye çalışan kent konseylerinin çalışma usul ve esaslarını düzenlemektir.

Bodrum Kent Konseyi 31 Mart 2012 Cumartesi günü saat 14.00?de Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezi?nde gerçekleştirilecek. Yapılacak olan Seçimli Genel Kurul toplantısının gündemi:

1. Kayıt
2. İstiklal Marşı ve Saygı duruşu
3. Açılış sunumu
4. Bodrum Belediye Başkanı Konuşması
5. Bodrum Kaymakamının Konuşması 
6. Konuk Konuşmacıların Sunumu

Cheap Aciclovir Online Xenical buy

7. Divan Üyelerinin Seçimi
8. Bodrum kent konseyi Genel Kurulu üyelerince kent konseyi yönergesinin okunarak onaylanması 
9. Yürütme Kurulu seçimi 
10. Bodrum kent konseyi Genel Kurulu üyelerince kent konseyi kadın meclisi yönergesinin okunarak kadın meclisi toplantı tarihinin ilamı
11. Bodrum kent konseyi Genel Kurulu üyelerince kent konseyi gençlik meclisi yönergesinin okunarak gençlik meclisi toplantı tarihinin ilamı
12. Öneriler ve dilekler

Cytotec cheap

 
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.