Bodrum Gündem

Başsavcıdan Jandarmaya Teşekkür?

Başsavcıdan Jandarmaya Teşekkür?
28.03.2012
0
A+
A-

 Turgutreis?te geçen yıl bıçaklanarak vahşice öldürülen elektrik mühendisi Arman Azak?ın cinayetinin faillerini  altı  ay içerisinde yakalayıp kanuna teslim eden  jandarmaya Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Hayati Keskin tarafından teşekkür yemeği ve belgesi verildi.

order methotrexate purchase Prozac buy Topamax Bodrum Gündem Haber

Turgutreis Aspat mevkiindeki villasında 29 Temmuz 20011 tarihinde 9 yerinden bıçaklanarak yarı çıplak vaziyette öldürülmüş olarak bulunan  74 yaşındaki Arman Azak cinayetini altı ayda aydınlatarak olayla ilgili 4 kişinin tutuklanmasını sağlayan Bodrum jandarmasına Cumhuriyet Başsavcısı Hayati Keskin tarafından yemek verildi. Bodrum Jandarma Komutanı Binbaşı Hakan Demirörs ve olayı aydınlatan olay yeri inceleme ekibine Bitez?de yemek veren Keskin, ardından emeği geçen personele teknik takip dahil her türlü dijital ve tanıklarla delilden sonuca giden ekibi kutlayarak birer teşekkür belgesi verip başarılarının devamını diledi.

ETİKETLER:
Yorumlar

  1. aytekin dedi ki:

    Sayın Başsavcım işallah Jandarma kendisine ait olan Torba Asayiş noktasında 01.10.2011 tarihinde meydana gelen hırsızlık olayını aydınlatan personeli de ödüllendirilir.Şu anda o olayda şüpheli olarak ben yargılanıyorum da