Bodrum Gündem

Jandarma Halkı Bilgilendiriyor…

28.03.2012
0
A+
A-

Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Bodrumluları asayiş konusunda bilgilendiriyor. Hazırlanan broşürler halka dağıtılıyor, site girişleri ve ATM?lere asılıyor. buy Premarin online Natrexone order

buy diflucan Bodrum Gündem Haber

Emniyet ve asayiş hizmetlerinin yürütülmesinde toplum desteğini sağlamak ve başta hırsızlık, dolandırıcılık olayları ile kadın ve çocuklara karşı işlenen suçların önlenmesi konusunda vatandaşları bilgilendirmek amacıyla, toplum destekli güvenlik hizmetleri kapsamında Muğla İl Jandarma Komutanlığı tarafından hazırlanan afiş, broşür ve etiketler, Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında bulunan yazlık, site, çarşı ve alışveriş merkezlerindeki vatandaşlara dağıtılarak, ATM cihazları, okul, dershane, spor alanları, kahvehane, internet kafe gibi yerlere vatandaşların görebileceği şekilde asıldı.
Broşürler ayrıca kadın jandarma personeli tarafından kadın ve çocuklara da dağıtılıp, bilgilendirildi. Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı, sosyal sorumluluk kapsamında bilgilendirme çalışmalarına devam edeceklerini bildirdi.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.