Bodrum Gündem

Bodrum Bir Gazisini Daha Toprağa Verdi…

Bodrum Bir Gazisini Daha Toprağa Verdi…
01.04.2012
0
A+
A-

Çırkan mevkiinde yaşayan 86 yaşındaki Kore Gazisi Mehmet Tanrıkorur, 2008 yılında Bodrum Kaymakamlığı tarafından yaptırılarak kendisine hediye edilen evinde ölü bulunmuştu. Gazimiz yapılan Askeri törenle toprağa verildi.

Bodrum Gündem Haber
Bir dönemin önemli tanıkları ve kahramanları olan ?Kore Gazileri? bir bir eksiliyorlar. Bodrum?da bir Kore gazimiz daha eksildi. Kimsenin arayıp sormamasından 4 gün sonra ancak öldüğü anlaşılabildi.

KAYMAKAM ABDULLAH KALKAN DÖNEMİNDE  GAZİYE EV HEDİYE EDİLMİŞTİ?
Bodrum Kaymakamlığı tarafından 2008 yılında yaptırılarak, dönemin kaymakamı Abdullah Kalkan’ın katılımı ile ve törenle kendisine teslim edilen evde yaşamını sürdüren Kore Gazisi Mehmet Tanrıkorur 86 yaşındaydı.

Order Prozac ÖLDÜĞÜ 4 GÜN SONRA ANLAŞILDI?
Kendisinden 4 gündür haber alamayan gazinin komşuları şüphelenerek durumu polise bildirdirmesi ile Bodrum Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerine gelerek evin kapısını kırıp içeri girdi. Polis ve sağlık ekipleri içeride yaptıkları inceleme sonrasında Gazi Tanrıkorur?un evinin salonundaki koltukta hareketsiz buldu. Sağlık ekipleri yaptığı müdahalenin ardından Tanrıkorur’un öldüğünü tespit edildi.

Buy cheap Lasix GAZİMİZ ASKERİ TÖREN İLE TOPRAĞA VERİLDİ?
Kore Gazisi Mehmet Tanrıkorur için Konacık Beldesindeki merkez caminde tören düzenlendi. Törene, Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Garnizon Komutanı Albay Ahmet Şevki Ulugün, Türkiye Muharip Gaziler Derneği (TÜMGAZİDER) Bodrum Şubesi Başkanı Hasan Külcü, Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, MHP Bodrum İlçe Başkanı Asım Başaran ile gaziler ve çok sayıda askeri personel katıldı.

YALNIZ YAŞIYORDU?
Tören öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan (TÜMGAZİDER) Bodrum Şubesi Başkanı Kıbrıs Gazisi Hasan Külcü, Gazi Tanrıkorur’u kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını ifade etti. Külcü, şöyle konuştu: ”Kore gazimize Allah’tan rahmet diliyorum, mekanı cennet olsun. Geçen sene eşini kaybetmişti. Bir süredir de yalnız yaşıyordu. Bizler her hafta sık sık kontrol etmemize rağmen bir kaç gün içerisinde rahatsızlanıp vefat buy Valtrex etmiş. Bütün gazilerimiz adına Allah’tan rahmet diliyoruz, çok üzgünüz. Kendisinin herhangi bir rahatsızlığı yoktu ama son zamanlarda bir halsizliği vardı. Bugün ona son görevimizi yapıyoruz” dedi.
Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Gaziler ve askerlerin omzunda cenaze aracına taşınan Tanrıkorur’un cenazesi, Gümbet Türbe mezarlığında toprağa verildi.

BODRUM GÜNDEM OLARAK RAHMETLİ GAZİ MEHMET TANRIKORUR?A

ALLAH?TAN RAHMET DİLERİZ.

MEKANI CENNET OLSUN.

GÖZ BEBEĞİMİZ GAZİLERİMİZE DE UZUN ve SAĞLIKLI ÖMÜRLER DİLERİZ?

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.