Bodrum Gündem

Bir Oku, Bin Anla?

Bir Oku, Bin Anla?
02.04.2012
0
A+
A-

Muğal İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan  ?Bir Oku, Bin Anla? isimli yarışmanın Bodrum Yarımada  birincisi Ece Aslan oldu.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, bünyesindeki kurumlarda akademik başarıyı en üst seviyeye çıkarmak için kurum standartlarını ve kaliteyi arttıracak, yöneticiler ile öğretmenlerin mesleki gelişimlerini hızlandıracak, toplumsal gelişmede proje yönetiminin önemini ortaya çıkaracak eğitimde iyileştirme çalışmaları yapmak amacıyla Mükemmele Ulaşmada Eğ order Cialis itimde purchase Topamax Lider isotretinoin online Adımlar (MUĞLA) Projesinin bir alt projesi olarak hayat geçirilen ?Bir Oku, Bin Anla?nın Bodrum birincisi Ece Aslan Oldu.

Yaklaşık  ayda 30 kitap bitiren öğrenciler arasında bugün  Güler Mustafa Kızılağaç İlköğretim okulunda  çoktan seçmeli bir sınav yapıldı. Sınav sonucunda Suzan Abdülhakim  Bilgili İ.Ö.Okulundan Ece Aslan birinci, Sudi Özkan İ.Ö.Okulundan Cansu Özdemir ikinci ve Konacık Cahit Özvezneci İ.Ö.Okulundan Dilek Karakaş üçüncü oldu.

Birinci  Ece Aslan, Muğlada yapılacak olan finallerde Bodrumu temsil edecek. Proje çocukların kitap okumaya özendirilmesini amaçlarken Muğla da ilk üç dereceye girecek olan öğrencilere veli ve öğretmenleriyle birlikte  günlük İstanbul Kültür gezisi hediye edilecek.

 

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.