Bodrum Gündem

Kuytu?da Yeni Dönem?

02.04.2012
0
A+
A-

Bodrum?da 1880 yılında yapılan ve Cevat Şakir Kabaağaçlı’nın annesi Sare İsmet Hanım’ın yaşadığı ev, yeni konseptiyle Kuytu Meyhane olarak yeniden açıldı.

Toradol without prescription Bodrum Gündem Haber buy strattera purchase Naltrexone

Bodrum’un Meyhanaler Sokağı olarak geçtiğimiz yıllarda düzenlenerek eğlence söktürüne kazandırılan Çarşı Sokak’ta, Kuytu Cafe olarak hizmet veren işletme Kuytu Meyhane olarak yeni konseptiyle yeniden açılışı gerçekleştirildi. Ayşen Karasoy, Abdullah Ensağ’ın ortaklığında ve Ersen Ertunç’un işletmeciliğinde açılan Kuytu Meyhane400 metrekareaçık,220 metrekarekapalı alanıyla 250 kişiye aynı anda hizmet verecek. Özel  toplantı odalarının  bulunduğu meyhanede ağırlık olarak deniz ürünleri, Ege mezeleri, Akdeniz ve dünya mutfağından lezzetler yer alacak.  

1880 yılında Cevat Şakir Kabaağaçlı’nın annesi Sare İsmet Hanım’ın bir dönem yaşadığı evin kendileri için çok özel olduğunu belirten Ayşen Karasoy “Önceki yıllarda Kuytu Cafe olarak hizmet veren mekanının ismini değiştirmeden yeni konsepti ve yeni haliyle  Kuytu Meyhane olarak açılışını gerçekleştirdik. İsim değişikliğine gitmek istemedik, çünkü mekanın atmosferi tamamen ismini yansıtmaktadır. Şehrin içinde, güzel bir bahçe içerisinde keyif yapmak isteyen, günün yorgunluğunu atmak isteyen misafirlerimiz için oldukça uygun olan mekanımız her zaman hizmette olacaktır” dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

  1. Semra Tekbaş dedi ki:

    Bu sene eşimle ramazan bayramını Bodrum’da geçirdik.İkinci günümüzde Kuytuyu keşfettik çok güzel bir mekan, balık enfes olmuştu,mezeler gayet iyiydi.Özellikle hizmet güzeldi.Tüm masalar dolu olmasına rağmen hiç bir aksama,gecikme söz konusu değildi.En önemlisi tüm çalışanlar en baştakinden en alt çalışana kadar güler yüzlüydüler.Bodrum’a yolu düşenlere tavsiye ediyorum ve işallah tekrar gitmeyi umut ediyorum.