Bodrum Gündem

Bodrum Sağlık Vakfı?ndan Emniyet Müdürüne Ziyaret?

04.04.2012
0
A+
A-

Polis Haftası nedeniyle Bodrum Sağlık Vakfı Begonvil Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri Bodrum Emniyet Müdürü Ömer Akgün?ü yerinde ziyaret ettiler.

Cialis super active no prescription Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem buy Retin-A online Diflucan cheap

Polis Haftası kutlamaları kapsamında yapılan ziyarette Bodrum Emniyet Müdürü Ömer Akgün?e, rehabilitasyon merkezinde öğrencilerin yaptığı bodrum manzarası olan bir seramik hediye edildi.

Ziyarette  Bodrum Sağlık Vakfı Başkanı Ahmet Biçer, okul müdürü Erol Sabuncu, halkla ilişkiler sorumlusu Şafak Yaşar, vakıf öğrencilerinden İlyas Ören, Hasan Tabak ve Vahdet Seğmen hazır bulundular.

Polis Plaketlerini Engelli Çocuklar Hazırlayacak?

Engelli çocukların yaptığı seramik plaketini çok beğenen Bodrum Emniyet Müdürü Ömer Akgün, Bodrum Sağlık Vakfı Başkanı Ahmet Biçer?den çocukların Bodrum Emniyet Müdürlüğü için de benzer bir çalışma yapmalarını istedi. Ömer Akgün, polis plaketinin de bundan sonra vakıftaki çocukların hazırlayacakları el yapımı ürünlerden oluşmasını tercih edeceklerini dile getirdi. Konu hakkında konuşan Vakıf Başkanı Ahmet Biçer, bundan mutluluk duyacaklarını, bu ürünlerin satışından elde edilen gelirlerin yine engelli çocukların eğitimini karşılamak için kullandıklarını söyledi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.