Bodrum Gündem

Bu Kitap “En Çok Okunanlar-BEST SELLERS” Listesine Girer?

Bu Kitap “En Çok Okunanlar-BEST SELLERS” Listesine Girer?
04.04.2012
0
A+
A-

Bodrum Belediyesi 3 yıllık çalışmalarını kitaplaştırdı 2009-2012 BODRUM Kitabı en çok okunan kitap olmaya aday görünüyor?

purchase Baclofen 10 mg

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem Naltrexone online

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon 29 Mart 2009?da başladığı görevinin 3.yılında bu güne kadar yaptığı çalışmaları 300 sayfalık bir kitapla Bodrumluların bilgisine sundu.  

generic Valtrex

26×24 ebatlarında basılan kitap, yazı yerine fotoğraflarla 2009 yılından bugüne Mehmet Kocadon Başkanlığındaki Bodrum Belediyesi’nin icraatlarını Bodrum Halkına aktarmayı hedefliyor. Yazı yerine fotoğraf kullanılmasındaki nedeni ise; görselin hafızada daha sağlam yer edeceğinden yola çıkılmış. Kitapla ilgili olarak kısa bir değerlendirme yapan Mehmet Kocadon ?Özellikle insan olarak hepimiz yaşadığımız tempoyla aynı hızda unutuyoruz. Bu büyükşehirlerde tabii ki daha yoğun bir durum. Bu yayın, bugünle birlikte geçmişte Bodrum’un ne durumda olduğunu da belgeleyecek bir kütüphane kitabı olacaktır.? Dedi. Mehmet Kocadon ve Bodrum Belediyesinin 3 yıllık dönemini anlatan kitap ilk olarak 06 Nisan 2012 tarihinde Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un gelenek haline getirdiği 3. yıl sunumu sırasında Bodrumlulara dağıtılacak.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.