Bodrum Gündem

Başkan Kim Olacak? Yönetime Kimler Aday?

Başkan Kim Olacak? Yönetime Kimler Aday?
07.04.2012
0
A+
A-

8 Nisan Pazar günü yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı ve Yönetim Kurulu seçimi OASİS AVM Nurol Kültür Merkezinde Saat 11’de başlayacak.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

buy Cialis Soft online Buy Toradol online

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Kongresi yapılıyor. İlçe Kongresinde yeni ilçe başkanı, 16 kişilik ilçe yönetim kurulu üyeleri ve il delegeleri seçilecek.  Mahmut Özbelen ve Okan Özsu ilçe başkanlığı adaylıklarını açıklayarak günlerdir delegelere kendilerini anlatarak oy istediler.

KİMLER HANGİ LİSTEDEN ADAY…

CHP İlçe Başkanlığına adaylığını açıklayan Mahmut Özbelen’in yönetim kurulu üyeleri şu şekilde;

DURAN ÖZTÜRK, HATİCE GÜRTEKİN, ÖMER ALTINKAYA, MERAL UYAR, SEVAL AKTAŞ, ABDİL GÖÇEBE, YILMAZ KURTÇU, BORA ÜNAL, HALİL KARAHAN, ALEV TEKOĞUL, FERİŞTAH DİŞÇİ, AHMET UÇAR, SAİT ÖZAK, TUNA IŞIN, MUSTAFA ÇOŞKUN, ERCAN SARI

CHP İlçe Başkanlığına adaylığını açıklayan ikinci isim Okan Ozsu’nun yönetim kurulu üyeleri de şu şekilde;

NİYAZİ ATARE, MUSTAFA DAŞKIRAN, TEOMAN YAMAN, H.YENGİN ARDA, NURETTİN BİLGİ, ALİ DURMAZ, NESRİN ÖZALIN, NACİYE BAYIR, MUSTAFA DANACI, ZİYA LEVENT DOĞUÇ, ARİF EDİZ ÖZFEN, HABİBE ARAS KESER, SÜLEYMAN DİNÇBERK, ÇİĞDEM ERKO, GÜLSEREN İŞİSAĞ, GÜNAY ŞAFAK.

DİKKAT ÇEKEN İSİMLER… buy Aciclovir online

Mahmut Özbelen’in listesinden yönetim kurulu adayı olan CHP İlçe eski Başkanı Duran Öztürk, Konacık’ta CHP oylarında büyük artış sağlayan başarılı belde başkanı Halil Karahan dikkat çekiyor. Cumhuriyet Kadınları Derneği üyesi Av.Feriştah Dişçi ile Bodrum Genç Yaşam Derneği üyesi Tuna Işın’da dikkat çeken isimlerden.

Okan Özsu listesinden ise en çok dikkat çeken isim CHP Bodrum Gençlik Kolları eski Başkanı Niyazi Atare. En çok tartışılan isimlerden olan Ziya Doğuç ve Turgutreis Belediye Başkanı Mehmet Dinçberk’in oğlu Süleyman Dinçberk’de listede. Nurettin Bilgi ise demokrat yapısı ile her iki grup için de olumlu bir isim olmasına karşın Okan Özsu listesinden seçime giriyor. Listedeki isimlere bakıldığında Durmuş Ali Öztürk Okan Özsu tarafını destekleyeği görünüyor.

Sabah saat 11’de başlayacak kongre önümüzdeki 2 yıllık seçim dönemi için çok önem arzediyor. Ak Parti ve MHP ile birlikte Mehmet Kocadon ile birlikte bir çok isim bu kongresinin sonucunu bekliyor.

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

  1. Serkan dedi ki:

    Haberde Tartışılan isim olarak anılmış olan av. Ziya Levet Doguç bu partide 3 donem ilçe yöneticiliği, turgutreis belediye baskan adaylığı, kurultay delegeliği, il kongresinde delegelik, barolar birliği delegeliği, baro bodrum temsilciliği, baro il yöneticiliği yapmış bir insandır. Bu partinin her zaman yükünü çekmiştir böyle bilincsiz haber mı olur.