Bodrum Gündem

Yapılan Tüm Hatalar Benimdir, Ekibimin Değil…

Yapılan Tüm Hatalar Benimdir, Ekibimin Değil…
08.04.2012
0
A+
A-

Propranolol 40mg buy Cytotec cheap cheap Valtrex CHP İlçe Başkanı Durmuş Ali Öztürk Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte kürsüye çıarak konuşmasını yaptı. Öztürk “Biz hızlı ve çok çalışkan bir yönetim olduk. Hatayapmış olabiliriz. Yapılan tüm hatalar tamamen benim sorumluluğundadır. Ekibimin asla bir sorumluluğu ve hatası yoktur. Bodrum’u en büyük ilçe haline getirdik.” dedi.

Durmuş Ali Öztürk iki başarılı seçim geçrildiğini ve bunda herkesin çok katkıolduğunu ifade ederek, Fevzi Topuz’un verdiği destek için teşekkür etti.

“Muğla’da CHP en yüksek oyu Bodrum’da yakalamıştır. Ancak Fethiye’den iki aday çıkmıştır. Bodrum’dan bir milletvekili çıkaramadığım için mazeretim yoktur. Bodrum’dan iki ağabeyimden ve örgütümden özür diliyorum. İki seçimde Kadın Kolları ve Gençlik Kolları en çok çalışanlar olmuştur. Rifat Güneri ve Tangör Kaygusuz 45 derece sıcakta çalıştılar. Onlar heykeli dikilecek insanlardır. En çok onlara borçluyum. Eğer bıraktığım borçları ödeyemezseniz bana söyleyin ben ödeyeceğim. Bu örgütüme sözümdür. Bir haftada 56 bin liraya aracımız aldık. Benim hayalim bir ilçe binası almaktı. Bu hayalimi gerçekleştirdik. Göreve geldiğimizin ilk dönemlerinde bu kararı almıştık. Özellikle ilçe sekreteri Fuat Acar’ın katkısını ve çalışmalarını unutamayız. Fuat Acar gibi adam gibi adamlar sayesinde aldık. Borçlarımız da ödendi. 250 m2 tam donanımlı bir parti binamız vardır. İlçe binamızın yeri konusunda haklı bir eleştiridir, ancak bana hiç bir farklı bir öneride bulunmadılar. Gelin buradan bir karar çıkaralım. 320 bin liraya mal olan bu binayı sermaye yaparak Bodrum merkezden bir bina alalım. Ben her şekilde varım. Engin Kaplan, Volkan Boya, Cevat Soyasal, Güneri Günaydın, Hakkı Mandalinci, Muammer Keleş, Nurten Çakıcı Bıçak, Kübra Ünveren, inşaat işçiliğini de Mazhar Karakaya yaptı.Kadın kollarımız evlerinde yapmadığı çalışmayı gençlerimiz ameleliğini yaptılar.” dedi.

“Uzun bir süre neredeyse 2 yıl torunuma ve eşime olan borcumu ödeyeceğim. O borçlarımın bir bölümünü ödedikten sonra çalışmaya devam edeceğim. Önümüzdeki yerel ve genel seçimlere çok çalışmamız gerekiyor”dedi.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.