Bodrum Gündem

BESİAD?tan İş Paylaşım Ve Diyalog Günleri?

11.04.2012
0
A+
A-

Bodrum Enaf Sanayici ve İş Adamları Derneği (BESİAD) tarafından, şirketler arası diyalogu geliştirmek ve üye firmalar arasında ortaklık girişimlerine katkı sağlamak amacıyla İş Tanıtım Günleri programı başlattı.

Lamisil at low prices
pharmacyincity.com Bodrum Gündem Haber

Dernek üyeleri, iş yenilikleri birbiri ile paylaşarak, ortak iş yapma imkanları buldu. BESİAD Başkanı Engin Ali Kaplan, üye firmalar arasında ortaklık girişimini sağlamak, yeni projeleri tanımak amacıyla üyelerin katılımıyla bu etkinliği düzenlediklerini belirterek, ?Üyelerimiz arasında diyalogun, işbirliğinin ve paylaşımın artmasını sağlamak amacıyla bir araya geldik. Üyelerimizden talep geldiği sürece bu toplantıları her ay düzenleyeceğiz? dedi.

PROFESYONEL ATÖLYE ÇALIŞMASI?

Bodrum?un Yalı Beldesi?ndeki Sea Garden Otel?de 50 BESİAD üyesinin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, üyeler işlerindeki yeniliklerle ilgili bilgileri üyeler ile paylaştı. Atölye çalışmasına katılan BESİAD üyeleri, iş deneyimlerini, yeniliklerini, anlatarak, birbirleriyle iş görüşmesi yapma imkanı buldu. Birebir olarak, profesyonel bir ortamda gerçekleşen görüşmelerde, katılımcılar, işleriyle ilgili broşür ve CD dağıtımında bulundu.

İş odaklı paylaşımın mümkün olduğunu ve etkinliğin çok verimli geçtiğini belirten Başkan Kaplan, ?Üyelerimiz, yeni iş birlikleri oluşturdu. Birbirlerini ne kadar yakın da tanısalar, her zaman iş ile ilgili ayrıntılı bilgilere sahip olma imkanı olmuyor. Burada üyelerimizin bu detaylara hakim olmasını sağladık. Bu etkinlik sayesinde katılımcılar, birbirleri ile iş görüşmesi yaparak, kendi iş kollarında yenililiklerle ilgili bilgi verdi. Uyguladıkları hizmetleri ayrıntılı bir şekilde anlatma imkanı buldu. Üyelerimiz bunu bireysel olarak yapsalardı, çok daha yüksek maliyetlerle gerçekleştirirlerdi. Bu arada gün boyunca  istedikleri gibi görüşme yapma imkanı buldular. Talepler doğrultusunda bu toplantıları her ay yenilemeyi hedefliyoruz? Paxil online dedi.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.