Bodrum Gündem

11’inci Otel ve Ekipmanları Fuarı Gümbet Pazaryerinde Açıldı?

12.04.2012
0
A+
A-

Bu yıl 11’incisi gerçekleştirilen ?2012-Bodrum Otel ve Mutfak Ekipmanları Fuarı? Gümbet Pazaryerinde açıldı. 150’ye yakın standın yer aldığı fuarda, ?5’inci Uluslararası Aşçılar Yarışması? düzenlendi. Fuara 10 bin kişinin gelmesi bekleniyor.

Bodrum Gündem Haber

Tuna Ajans tarafından organize edilen, ?11.Bodrum Otel ve Mutfak Ekipmanları Fuarı? Gümbet Pazar Yeri’nde yoğun bir katılımla açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Bodrum Kaymakamı Dr.Mehmet Gödekmerdan, Milas Kaymakamı Bahattin Atçı, Tuna Ajans Genel Müdürü Fatih Tuna, BODER Başkan Yardımcısı Hasan Güven, Bodrum Belediyesi Başkan Vekili Ali Demiröz, Mumcular Belediye Başkanı Birol Aydın, Ak Parti İlçe Başkanı Yılmaz Algül, 600’e yakın aşçı, davetli ve sektör temsilcisi katıldı.

Ünlü markaların da yer almaya başladığı fuarda, 150’ye yakın stant yer aldı. Stantlarda büyük mutfak ekipmanları, sarf malzemeleri, ev tekstili, ısıtma- soğutma sistemleri ve bahçe mobilyaları gibi ürünler yer aldı.

buy Clonidine Online

LEZZETLİ YARIŞMALAR OTEL 2012 FUARINDA?

Fuar kapsamında Bodrum Profesyonel Aşçılar ve Servis Çalışanları Derneği tarafından organize edilen, yurtiçi ve yurtdışından binlerce şefin katıldığı “Uluslararası Aşçılar Yarışması” düzenlendi. Yarışmanın açılış gününde liseler arası ve üniversiteler arası yarışma vardı. Üniversiteliler arasında yapılan yarışma, büyük çekişmeye sahne oldu. Balık fleto yapmaları için üniversiteli aşçılara 45 dakika süre verildi. Farklı kategorilerde yapılan yarışmada, yurt dışından gelen gurme ve jüri üyeleri yer aldı.

FUARDA SÜPRİZLER VAR?

Tuna Ajans Genel Müdürü Fatih Tuna açılışta yaptığı konuşmada; “İlgili sektör ve sivil toplum örgütleriyle olan işbirliği ve tanıtım çalışmaları sayesinde 11 yıldır Bodrum?un turizmden sonraki bir özelliği haline gelen 2012 Otel ve Mutfak Ekipmanları Fuarı  özel sürprizlere ev sahipliği yapacak. Turizm endüstrisinin ve turistik işletmelerin gereksindiği her türlü otel ekipmanı, sarf malzemeleri, ev tekstili, mutfak donanımı, ısıtma soğutma sistemleri, bahçe mobilyaları ve benzeri alanlarda faaliyet gösteren firmaları ağırlayan fuarımız, binlerce marka ve ürünü temsil eden, temsilcilikleriyle birlikte sektör katılımcılarıyla birlikte olacak. Bir otelde olmazsa olmaz diyerek düşündüğümüz yemek alanında düzenlediğimiz Uluslararası Aşçılar Yarışması ziyaretçilere lezzetli tatlar ve görsel şölen sunacak. purchase Lamisil online Yarışma Öztiryakiler Grubu?nun sponsorluğunda gerçekleşecek. Yarışmanın jüri üyeliğini yurt içi ve yurt dışında tanınmış ünlü gurmeler ve eleştirmenler yapacak. 3 gün boyunca sürecek uluslararası aşçılar yarışmasında nefis lezzetler damaklarımızda, görsel şovlar bizleri şaşırtacak ve aklımızda yer edecekler” treatment of depression dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.